Negeer de regel van derden...als dit beter uitkomt!

NEGEER DE REGEL VAN DERDEN...ALS DIT BETER UITKOMT!

NEGEER DE REGEL VAN DERDEN...ALS DIT BETER UITKOMT!

De regel van derden wordt gezien als één van de belangrijkste richtlijnen voor het bepalen van je compositie. Kort gezegd komt het erop neer dat je, om een foto interessant en dynamisch te maken, de horizon en een onderwerp niet in het midden van een foto plaatst. Als fotograaf heb je echter de vrijheid je eigen regels te bepalen en dat is maar goed ook. Zo zijn er bepaalde situaties waarin het de compositie juist ten goede komt wanneer je de horizon dwars door het midden van een foto laat lopen, denk bijvoorbeeld aan een foto van een weerspiegeling in het water.




Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.