Maak je onderwerp beeldvullend

MAAK JE ONDERWERP BEELDVULLEND

MAAK JE ONDERWERP BEELDVULLEND

Voor professionele fotografen is dit een vanzelfsprekendheid, maar veel mensen hebben moeite zich in een foto te beperken tot (een deel van) het onderwerp. Alles en iedereen moet op de foto, met als gevolg dat niets en niemand er echt uitspringt. Een foto waarin een specifiek deel van een onderwerp wordt uitgelicht is vaak veel boeiender dan een totaal plaatje. Hoe kun je dit realiseren? In de eerste plaats door gewoon dichtbij je onderwerp te staan; lopen dus. Als dit niet mogelijk is kun je altijd nog inzoomen. En mocht je nou geen van beiden hebben gedaan, dan kun je eventueel je foto met een bewerkingsprogramma bijsnijden.
Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.