Let goed op je omgeving!

LET GOED OP JE OMGEVING!

LET GOED OP JE OMGEVING!

Als fotograaf let je natuurlijk altijd goed op je omgeving, want je wilt graag die ene fantastische foto maken. Maar tijdens het fotograferen ben je vaak wel gefocused op je onderwerp en zie je niet wat er buiten de zoeker van je camera allemaal plaatsvindt. Het is daarom verstandig om, voordat je een foto gaat maken, even op je omgeving te letten om te kijken of er niets mis kan gaan...Zo ben je zelf veilig en heb je alsnog die mooie foto!

Geplaatst in: Tags:
Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.