Informatie achterhouden

Informatie achterhouden

Informatie achterhouden

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar wat als een foto juist meer vragen dan antwoorden geeft? Je kan een kijker intrigeren door bepaalde onderdelen weg te laten die normaal gesproken centraal staan in een foto. Denk bijvoorbeeld aan het "verbergen" van een gezicht d.m.v. een hand of een boek. Of fotografeer iemand eens van achter. Als kijker vraag je je af wie die persoon is en wat voor emotie wordt weergegeven. Het gevolg hiervan is dat mensen vaak langer naar een foto blijven kijken. Je ziet dit vaak terug in advertenties waarvan de bedoeling is dat een kijker zich focused op een product in plaats van één of meerdere personen.

Vond je deze tip leuk of handig? deel dit dan met je vrienden, hebben zij er ook wat aan!

Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.