Fotografeer iets anders


FOTOGRAFEER IETS ANDERS

Je bent gewend de wereld en de dingen hierin te zien, en daarmee ook te fotograferen, vanuit je eigen perspectief. Je kunt dit ook omdraaien en fotograferen vanuit een heel ander perspectief, bijvoorbeeld zoals in deze foto vanuit het perspectief van een koelkast. Deze vorm van fotografie is ook erg leuk om bijvoorbeeld eens te proberen vanuit een afwasmachine (foto terwijl je een bordje in de machine zet) of een droger (foto terwijl je een kledingstuk pakt). Om zoveel mogelijk van de kleine ruimte in beeld te krijgen, kun je het beste gebruik maken van een fish-eye lens. Dit werkt ook prima met een GoPro!



Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.