BlackRapid Binocular Breathe
BlackRapid Binocular Breathe
39,95

BlackRapid Binocular Breathe

39,95

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving BlackRapid Binocular Breathe

BlackRapid Binocular Breathe Camera Strap

Deze riem is ideaal om een verrekijker (of een camera) comfortabel om de nek te dragen. Het dunne, transpiratie verminderende nekstuk beschikt over twee aansluitbanden die op zo ongeveer elke verrekijker of camera passen. De aansluitbanden zijn verstelbaar en ook - zonder het nekstuk - aan te sluiten op een BlackRapid Double Breathe cameraharnas. Zon harnas kan twee camera's langs de zijkanten van het lichaam dragen, plus een verrekijker op de voorkant.

Comfort

De Breathe riemenserie is ontworpen met het hoogste comfort, degelijkheid en een laag gewicht als uitgangspunt. De riemen zijn waar nodig voorzien van ademende mesh pads waardoor transpiratie wordt geminimaliseerd.

Over BlackRapid

BlackRapid werd in 2008 opgericht door Ron Henry in Seattle. Ron Henry was een fotograaf met vele jaren ervaring met het fotograferen van concerten, huwelijken en andere evenementen met spontane acties. Ron ontwikkelde een draagriem waarbij de camera ondersteboven aan de zijkant van de fotograaf hangt. Veilig en klaar om binnen enkele seconden een foto te maken. Door te toepassing van de gepatenteerde ConnectR kan de camera snel langs de riem naar de opnamepositie gebracht worden, zonder de riem zelf te hoeven verplaatsen.

Specificaties
Merk BlackRapid
Type draagcomfort Draagriem
Breedte 2 cm
Geschikt voor Verrekijkers
Verstelbaar Ja
Lengte max (cm) 95 cm
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over BlackRapid Binocular Breathe of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice