Benro Combi statief C3770TN
Benro Combi statief C3770TN
449,00

Benro Combi statief C3770TN

449,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 149,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 14,89 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro Combi statief C3770TN

Benro Combi Statief C3770TN

Het Benro Combi Statief C3770TN is met een maximaal draagvermogen van 18 kilo een echte krachtpatser. Hierdoor is dit statief ideaal voor fotografen die met zware professionele camera-apparatuur werken. De C3770N is gemaakt van carbon, waardoor deze lichte tripod slechts 2,1 kilo weegt. Een ander voordeel van dit materiaal is dat het trillingen beter opvangt dan bijvoorbeeld aluminium. Hierdoor krijg je rustige en evenwichtige opnamen.

Voorzien van twist-lockvergrendeling

De poten van deze tripod bestaan uit drie secties die voorzien zijn van een stofwerende twist-lock vergrendeling. De maximale hoogte van dit statief is 150 centimeter en de minimale hoogte is 15 centimeter. Doordat dit statief zo laag kan, is de C3770TN goed te gebruiken voor macrofotografie. Een van de poten is voorzien van een afneembare rubberen grip. Hierdoor draag je de tripod makkelijker met je mee. Een ander voordeel is dat deze grip geïsoleerd is, zodat je dit statief ook eenvoudig kunt dragen en opzetten in koudere omstandigheden.

Sterk en stabiel

De C3770TN houdt je camera zeer stabiel. De stevige rubberen voetjes houden de tripod goed op zijn plaats. Daarbij is de topplaat voorzien van een stevige vergrendeling, sterke basis en een extra veiligheidsknop. Aan de onderkant van de topplaat zit een extra lange haak, waar je eventueel een contragewicht aan kunt ophangen voor nog meer stabiliteit. Kortom, de C3770TN is een stabiele tripod die perfect is voor jouw zware camera gear.


Kenmerken
  • Materiaal: Carbon
  • Maximale hoogte: 150 cm
  • Minimale hoogte 15cm
  • Gevouwen lengte: 67,5 cm
  • Gewicht: 2,1kg
  • Maximaal draagvermogen: 18 kg
  • Secties: 3
  • Twist-lock vergendeling
Specificaties
Merk Benro
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 15
Maximale hoogte (cm) 150
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 150
Ingevouwen lengte (cm) 67.5
Eigen gewicht statief (kg) 2.1
Maximaal draagvermogen (kg) 18
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 3
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties algemeen Statieftas inbegrepen, Waterpas statief
Statiefkop aanwezig Nee
Productbeoordelingen
1 reviews
“Zeer stabiel, aan de ene kant vind ik het een nadeel dat er geen middenzuil in zit, aan de andere kant maakt dat de statief veel stabieler”
Beoordeling door Gerard (geplaatst op 22-03-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Zeer stabiel, aan de ene kant vind ik het een nadeel dat er geen middenzuil in zit, aan de andere kant maakt dat de statief veel stabieler. Daarom vind ik dit toch interessanter omdat ik zo volledig bewegingsonscherpte voorkom.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro Combi statief C3770TN of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice