Artisan & Artist ACAM P12 Flynn Strap Rood
Artisan & Artist ACAM P12 Flynn Strap Rood
49,99

Artisan & Artist ACAM P12 Flynn Strap Rood

49,99

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Artisan & Artist ACAM P12 Flynn Strap Rood

De Flynn Camera Strap, ontwikkeld door Artisan&Artist, vindt zijn inspiratie in de paracord strap die werd gebruikt op de Leica M2-camera van de Amerikaanse fotojournalist Sean Flynn. Deze unieke strap, met een combinatie van leer en paracordmateriaal, biedt niet alleen functionaliteit maar ook een vleugje geschiedenis. De lengte aan zowel de linker- als rechterzijde kan eenvoudig worden aangepast, waarbij de zorgvuldig geweven keltische knopen ervoor zorgen dat de punt van het paracord nooit vanzelf loskomt. Dit maakt het gemakkelijk voor de gebruiker om het knoopje vast te houden bij het aanpassen van de strap.

Unieke Loop-strap Attachment voor Compacte Camera's

Dit specifieke model, ontworpen voor gebruik met compacte camera's, introduceert een nieuw ontwikkelde "Loop-strap attachment." Dit innovatieve ontwerp voegt een extra laag van veelzijdigheid toe aan de strap, waardoor het naadloos past bij verschillende cameraformaten.

Een Historisch Tintje

In november 2018 werd op de Leitz Photographica Auction een Leica M2 uit 1965 met een Summilux-M 1.4/35mm voor een opmerkelijk hoog bedrag verkocht. Deze camera heeft een rijke geschiedenis, doordrenkt met de avonturen van fotojournalist Sean Flynn, de zoon van Hollywood-acteur Errol Flynn. Sean Flynn speelde niet alleen een actieve rol in de Vietnamoorlog maar was ook een getalenteerd acteur.

Paracord

Wat deze camera extra bijzonder maakte, was het gebruik van paracord (sterk touw gebruikt voor parachutes) als strap. Dit touw werd een krachtig en symbolisch element van deze waardevolle camera. Het diende niet alleen als een functionele strap maar vertelt ook het verhaal van avontuur en moed op het slagveld.

Specificaties
Merk Artisan & Artist
Type draagcomfort Draagriem
Geschikt voor Camera's, Compact camera's
Verstelbaar Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Artisan & Artist ACAM P12 Flynn Strap Rood of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice