Tweedehands Leofoto NF-01 Arca-Swiss voet voor Nikon lens CM7048
Tweedehands Leofoto NF-01 Arca-Swiss voet voor Nikon lens CM7048
Nieuwprijs € 109,00
Occasion prijs
59,00

Tweedehands Leofoto NF-01 Arca-Swiss voet voor Nikon lens CM7048

Nieuwprijs € 109,00
Occasion prijs
59,00

Niet meer leverbaar

Of 19,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Remco's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
Nette statiefvoet voor de Nikon 70~200mm/2.8 en Nikon 500mm/5.6 lenzen.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Leofoto NF-01 Arca-Swiss voet voor Nikon lens CM7048

Nette statiefvoet voor de Nikon 70~200mm/2.8 en Nikon 500mm/5.6 lenzen.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


De Leofoto NF-01 lensvoet is een verbeterde versie van de statiefgondel voor de Nikon 70~200mm/2.8 en Nikon 500mm/5.6 lenzen. De voet is vervaardigd van duurzaam en sterk aluminium en is Arca-Swiss compatibel. Met deze voet is het niet meer nodig om een snelkoppelingsplaatje onder de statiefgondel te plaatsen. Door de complete Nikon voet te vervangen met de Leofoto voet reduceer je tevens het gewicht van de constructie en behoud je het lage profiel. De Nikon voet is eenvoudig te vervangen door deze sterke aluminium Leofoto voet die uitstekende stabiliteit voor je lens biedt. Met de grijze draaiknop zet je de voet stevig vast op de lens.Extra mogelijkheden van de Arca-Swiss compatibele Nikon lensvoet


In de voet zit een ¼-inch en een 3/8-inch schroefgat voor extra mogelijkheden, denk aan het bevestigen van een magic arm of andere accessoire. Daarnaast heeft de voet ook een Leofoto Quick Detach (QD) Socket om een Leofoto Quick Release draagriem aan te bevestigen. Hierdoor kun je de stevige cameradraagriem direct aan je lensvoet bevestigen.

Specificaties
Merk Leofoto
Tweedehands beoordeling 4
Geschikt voor merk Nikon
Statiefgondel type Arca-Swiss
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Leofoto NF-01 Arca-Swiss voet voor Nikon lens CM7048 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice