Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Rugzak

Camera rugzak

Een camerarugzak is de ideale cameratas voor als je van plan bent om veel accessoires mee te nemen. Rugzakken bieden veel ruimte en het gewicht is verdeeld over je schouders, rug en bij de grotere rugzakken ook nog eens over je heupen. Camera rugzakken zijn in staat één of meer camera body’s mee te nemen inclusief een aantal objectieven en de betere modellen zijn ook nog eens voorzien van een laptop of tablet vak. Om diefstal tegen te gaan zit de rits bij de meeste modellen aan de achterkant van de rugzak. Het voordeel hiervan is dat je kostbare camera apparatuur niet gemakkelijk uit je rugzak gestolen kan worden. Een nadeel van een rits aan de achterzijde kan zijn dat je geen snelle toegang hebt tot je camera. Maar hiervoor heeft Peak Design een paar handige producten op de markt gebracht waaronder de Capture Camera Plate.

Op reis met je camera rugzak

Een goede cameratas kan je beste reismaatje worden. Ervaren reizigers zijn bekend met de impact op je vakantie plezier als je een slechte rugzak gebruikt. Wanneer je veel reist is een goede tas of rugzak essentieel. Een cameratas mag je vakantie niet in de weg zitten. Door te kiezen voor een cameratas die aansluit op jouw wensen zal je merken dat je fotografie beter wordt en dat je meer plezier haalt uit je vakantie.

Camera rugzak kopen

Het is belangrijk dat je eerst inzichtelijk maakt wat je wensen zijn en wat je naast je camera uitrusting nog meer mee wil nemen. Maar dat is niet het enige, wat nog wel eens vergeten wordt zijn aankopen in de nabije toekomst. Zorg dat er voldoende ruimte in je rugzak is voor het teleobjectief waar je zo hard voor aan het sparen bent. Nog geen keuze kunnen maken? Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de winkel. Waar onze collega fotografen je graag helpen met het uitzoeken van jouw perfecte camera rugzak.