Think Tank StreetWalker Rolling Backpack V2.0
Think Tank StreetWalker Rolling Backpack V2.0
429,99

Think Tank StreetWalker Rolling Backpack V2.0

429,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 143,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 9,57 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Think Tank StreetWalker Rolling Backpack V2.0

Think Tank StreetWalker Rolling Backpack V2.0

De Streetwalker Rolling Backpack V2.0 van tassenspecialist Think Tank is een degelijke en handige rolkoffer waarmee je een behoorlijk grote camera-uitrusting veilig kunt transporteren. De Rolling BackPack biedt voldoende ruimte aan twee full-frame spiegelreflexen, vijf tot zeven lenzen en een 15" laptop. De koffer is voorzien van een waterafstotende bekleding plus een regenhoes.

De Streetwalker Rolling BackPack V2.0 is ideaal voor (semi)professionele fotografen die zo veel mogelijk spullen mee willen nemen. De Rolling BackBack is heel veelzijdig; je kunt hem comfortabel als rugzak dragen en op een vlakke ondergrond gebruik je de soepel lopende wielen en het versterkte, met rubber beklede handvat om de tas achter je aan te trekken.

Veelzijdig

Aan de buitenkant vind je de nodige handige vakken aan de zij- en voorkant voor het opbergen van noodzakelijke dingen zoals een waterflesje en handschoenen. Op de voorkant kun je een statief stevig bevestigen. Met een optioneel verkrijgbaar slot kun je de hoogwaardige YKK-ritsen afsluiten. Aan de binnenzijde van de voorkant zie je verschillende opbergvakken met een doorzichtige voorkant van netstof zodat je kunt zien welke accessoires er in zitten.

Veel ruimte

De StreetWalker Rolling Backpack V2.0 biedt veel ruimte voor je apparatuur. Om aan te geven wat er in past geven we enkele voorbeelden: een Nikon D4s met 24–70/2.8, een D810 met 14–24/2.8, een 70–200/2.8, een 105/2.8, twee SB900 flitsers en een 15” MacBook Pro. Of: een Canon 1Dx Mark II body, een Canon 5D Mark III met 70–200/2.8, een 16–35/2.8, een 24-70/2.8, een 100/2.8 Macro, een 50/1.2, twee teleconverters, twee 600EXII flitsers, een 15” MacBook Pro en een 12.9” iPad Pro.

Hoogwaardig en doordacht

Think Tank levert uitsluitende hoogwaardige en doordachte producten met een lange levensduur. Dat zie je ook heel goed bij de StreetWalker Rolling Backpack V2.0. Niet alleen worden alleen de beste materialen gebruikt, verschillende onderdelen, zoals de wielen, het handvat en de pootjes zijn ook nog eens door de gebruiker te vervangen, waardoor de levensduur nog eens toeneemt. Think Tank biedt een levenslange garantie op deze rolkoffer!

Specificaties
Merk Think Tank
Type tas Rugzak
Soort rugzak Fotorugzak
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht, Waterbestendig
Binnenmaat lengte (cm) 30
Binnenmaat breedte (cm) 18
Binnenmaat hoogte (cm) 50
Lengte 32 cm
Breedte 22,9 cm
Hoogte 55,5 cm
Gewicht 3700 gram
Uitneembaar compartiment Ja
Interieur type Dividers
Laptopvak Ja
Maximale formaat laptop 15 inch
Tabletvak Ja
Regenhoes Ja
Schouderriem Nee
Statiefbevestiging Ja
Heupriemlus Nee
Heupriem systeem Nee
Wieltjes mogelijk Ja (inbegrepen)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Think Tank StreetWalker Rolling Backpack V2.0 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice