Bescherming

Sorteer

1 product

1 product

Filteren
Bescherming

Camera bescherming

Fotografeer je vaak buiten op avontuurlijke plekken? Dan kan je niet zonder de juiste camera bescherming. Bescherm je camera tegen regen, val en stootschade met een of meer accessoires van Cameraland en verleng de levensduur van je camera.

Bescherming tegen vocht.

Er bestaan heel weinig camera’s die waterdicht zijn, enkele modellen zijn bestand tegen een klein beetje regen maar de meeste camera’s zijn gevoelig voor vocht en regen. Als je vaak buiten fotografeert is het bijvoorbeeld verstandig om een rainsleeve mee te nemen.

Bescherming tegen stoten

Ben je niet de enige die je camera gebruikt of fotografeer je vaak op avontuurlijke plekken dan willen we je adviseren om je camera te voorzien van een beschermhoes, deze hoezen zijn vaak verkrijgbaar in frisse en opvallende kleuren.

Bescherming tegen krassen

Bescherm je display tegen krassen. Hangt je camera vaak om je nek, loop je er mee in de hand of berg je de camera wel eens op in je rugzak en niet in je cameratas? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een screenprotector. Je bekijkt je foto’s vaak terug op het LCD scherm en er is niets vervelenders dan een permanente kras of barst in je LCD scherm.

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkom permanente schade aan je camera, camera’s zijn gevoelig voor extreem koude, extreem warme en vochtige omgevingen.