Leuk idee!

Leuk idee!

Leuk idee!

Je vraagt natuurlijk af hoe dit mogelijk is, maar waarschijnlijk zag je het niet direct. het eerst wat op valt is de persoon, daarna ontdek je het keukenkastje, en dan pas de manier van de aparte foto. En dat is leuk, door met perspectief te spelen dwingt de fotograaf ons om iets langer stil te staan bij deze foto. Niet moeilijk, maar wel leuk en verrassend.


Geplaatst in: Tags:
Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.