Een groots afscheid van de Martinair MD-11

De McDonnell Douglas MD-11, ook bekend als Boeing MD-11 en door haar fans liefkozend elfje genoemd, heeft in de zomer van dit jaar voor de allerlaatste keer gevlogen. De MD-11's deden jarenlang dienst bij zowel Martinair als KLM. Martinair heeft dat tijdperk afgesloten met een emotioneel afscheid bij de hangaar op Schiphol-Oost, wat is vastgelegd in een serie schitterende foto's.

Een laatste eerbetoon

Voor het afscheid van de MD-11 toog een zestal fotografen, bepakt met foto-apparatuur ter beschikking gesteld door Cameraland, naar Schiphol-Oost. Deze jongens zijn al jaren op hoog niveau actief als luchtvaartfotograaf en hebben hun sporen al ruimschoots verdiend. Het is dan ook geen wonder dat zij de eer kregen de MD-11 voor de laatste keer in al haar glorie vast te leggen. De groep bestond uit:

  • Dylan Wink
  • Marco Spuyman
  • Andres Bolkenbaas
  • Martijn de Rooze
  • Menno Mennes
  • Tom Kool

Andres Bolkenbaas

Dylan Wink

Marco Spuyman

Marijn de Rooze

Menno Mennes

Tom Kool

Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.