Zo werkt Google Foto's, 2e editie
Zo werkt Google Foto's, 2e editie
10,90

Zo werkt Google Foto's, 2e editie

10,90

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zo werkt Google Foto's, 2e editie

Zo werkt Google Foto's, 2e editie

Google Foto’s is een gratis app van Google voor het beheren en bewerken van je op je smartphone gemaakte fotoverzameling. En daarbij maakt het niet uit of je een Android-telefoon of een iPhone hebt, want de app is voor beide platforms beschikbaar.

Google Foto’s is een uitgebreide, krachtige en vooral leuk app! De ingebouwde assistent maakt automatisch collages, animaties, herinneringen en meer. Maar natuurlijk kun je ook zelf aan de slag. Daarnaast kent de app vele mogelijkheden om je foto’s te verbeteren en te bewerken. En uiteraard is het ook mogelijk om met een andere camera gemaakte foto's in Google Foto’s op te nemen.

Dit praktische en kleurrijke boek gaat uitgebreid in op de vele – vaak verborgen – functies van Google Foto’s. Op die manier haal je het meeste uit deze handige app. Daarbij wordt uitgebreid stilgestaan bij de vele instellingen, welke filters en bewerkingsopties er zijn en hoe je foto's met anderen deelt. Maar ook de – in de EU verborgen – functie Gezichtsherkenning wordt in dit boek besproken én ontsloten, wat een wereld aan nieuwe mogelijkheden opent. Tot slot lees je in dit boek hoe je zelf albums, animaties, diavoorstellingen met muziek en collages maakt.

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Fotografie
Aantal pagina's 128
Uitvoering Paperback
Auteur Hans Frederiks
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zo werkt Google Foto's, 2e editie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice