Zhiyun Crane M2
Zhiyun Crane M2

Normale prijs: 223,43

Special Price 199,00

Normale prijs: 223,43

Special Price 199,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 66,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zhiyun Crane M2

Zhiyun Crane M2

De Zhiyun Crane M2 is een compacte 3-assige stabilisatie systeem geschikt voor zowel smartphones, compact camera’s, lichte mirrorless camera’s en GoPro action cameras. De Crane M2 is de ideale 3 in 1 stabilisator met een maximale veelzijdigheid, uitgerust met een nieuwe ontworpen quick set-up systeem en smart lock design. De gimbal is voorzien van maar liefst 6 creative modi en biedt je direct oneindig veel mogelijkheden om content te creëren.

De Zhiyun Crane M2 is voorzien van een WiFi- en Bluetooth-besturingsmodule waarmee je jouw camera via de handgreep op de gimbal draadloos kunt bedienen. Eenmaal gekoppeld via de gratis ZY Play App., zullen je camera en de gimbal automatisch weer gekoppeld worden wanneer deze na een wisseling weer wordt teruggezet en ingeschakeld.

De Zhiyun Crane M2 is ontworpen met een geheel nieuw snelkoppelingssysteem. Je kunt je camera snel monteren of demonteren met één simpele druk op de vergrendelknop. En met de uniekeschaalmarkering en geheugenvergrendeling kan het balanceren eenvoudig worden voltooid en deze stand wordt ook onthouden voor als je je camera weer terugzet. Hierdoor bespaar je heel veel moeite om de camera steeds opnieuw in te stellen en ben je altijd direct klaar om content te creëren.

De Zhiyun Crane-M2 heeft een indrukwekkende batterijduur van maximaal 7 uur om je tijdens je avonturen van energie te voorzien. Naast het opladen van je telefoon, kan de Zhiyun CRANE M2 ook direct worden opgeladen via een powerbank. Wel zo handig als je een extra 'take' voor je nieuwe vlog wilt maken.De Zhiyun CRANE M2 biedt maar liefst 6 verschillende opname mogelijkheden om content te creëren:

  • PF Mode: de camera 'panned' als je de gimbal naar links en rechts draait. Een van de favorieten voor reizigers. Een must-have voor het maken van hyperlapse.
  • F Mode: de camera volgt de bewegingen van de gimbal handgreep. Overal te gebruiken waar je maar wilt.
  • L Mode: de camera richting is vergrendeld zodat je in geen enkele situatie een opname mist.
  • Full-Range POV-Mode: maakt een 360°-synchrone beweging op alle drie de assen mogelijk voor een meeslepende ervaring.
  • Vortex Mode: geeft je de vrijheid om 360°-ronddraaiende opnamen te maken in alle dimensies.
  • Go Mode: kun je elke snelle beweging perfect vastleggen zonder ook maar een enkele seconde te missen.
Specificaties
Merk Zhiyun
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera Systeem camera's
Handgrip type Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Ja
Maximaal draagvermogen (kg) 0.72
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zhiyun Crane M2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice