Zhiyun Crane 3S-E
Zhiyun Crane 3S-E

Normale prijs: 699,00

Special Price 529,00

Normale prijs: 699,00

Special Price 529,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 176,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 17,55 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zhiyun Crane 3S-E

De Zhiyun CRANE 3S-E weerspiegeld, met haar verbeterde draagvermogen en nieuw modulair ontwerp, Zhiyun's continue streven naar innovatie. De CRANE 3S-E biedt tevens een breder scala aan toepassingen en nog intuïtievere bediening.

Ongekend sterke motoren voor onbeperkte content creatie

De Zhiyun CRANE 3S-E is opnieuw ontworpen met SUPER-motoren die het mogelijk maken om een draagvermogen van maar liefst 6,5 kg aan te kunnen. Ideaal, maar ook noodzakelijk, voor meer ambitieuze camera en gimbal set-ups zoals met een Canon EOS 1DX, Blackmagic Pocket Cinema , Canon Cinema EOS, Sony FS en FX series en Red Digital Cinema Cameras.

Modulair ontwerp voor flexibiliteit en compatibiliteit

De CRANE 3S-E is voorzien van een modulair opgebouwde motoras en diverse opties voor handgrepen en accessoires. Voor grotere cinema camera combinaties kunnen gebruikers nu de meegeleverde uitbreidingsmodule, of te wel een ‘tussenstuk‘, op de rolas bevestigen. Voor kleinere DSLR/mirrorless camera combinaties kan deze zelfde uitbreidingsmodule weggelaten worden om de totale configuratie nog steeds compact en uitermate draagbaar te houden.

EasySling handgreep

De Zhiyun CRANE 3S-E is voorzien van een afneembare tweede ‘EasySling’-handgreep. Deze is speciaal ontworpen om beter grip te hebben over je bewegingen.

Tot 12 uur filmen

Met de drie 18650-formaat oplaadbare batterijen kan de gebruiker met de Zhiyun CRANE 3S-E tot 12 uur werken. Een DC-in voedingspoort op het batterijcompartiment van de gimbal maakt de invoer van maximaal 25,2 volt mogelijk voor het direct opladen.

Betrouwbaar en responsive systeem

De Zhiyun CRANE 3S-E biedt de ultieme betrouwbaarheid waar gebruikers op rekenen. Het nieuw ontworpen vergrendelsysteem kan alle drie de assen vergrendelen zonder merkbaar slingeren. Het modulaire ontwerp wordt geleverd met dubbele sloten om ervoor te zorgen dat de opstelling 100% veilig is. Het zoom en focus systeem is verder ge-update en kan nu ook grotere objectieven ondersteunen.

De CRANE 3S-E wordt aangedreven door een algoritme dat een fenomenale snelheid en soepelheid van filmen mogelijk maakt. Bij snelle actie opnamen kan de CRANE 3S-E beter omgaan met hoge windsnelheden en G-krachten. De 55° gekantelde rolas is ontworpen voor een onbelemmerd zicht en biedt voldoende ruimte voor het monteren van grote cinema camera combinaties.

Image Transmission Module: voorbij je visie

De reeds bestaande, en onder andere bekend van het gebruik in combinatie met de Zhiyun WeeBill S, Zhiyun TransMount Image Transmission Module is ook compatibel met de CRANE 3S-E en kan onder de ontgrendelingsplaat van de gimbal worden gemonteerd. Met de zender kan de video worden gestreamd naar maximaal drie (professionele) monitoren cq. opname-apparatuur, waaronder smartphones. Het beeld wordt verzonden met 1080P 30 bps sterk gesynchroniseerde transmissie tot max 100 meter afstand. Professionele monitoring en livestreaming wordt hierdoor gemakkelijker.

ViaTouch 2.0

Met Viatouch kun je van je smartphone een professionele monitor en een multifunctionele afstandsbediening maken. Naast de HD-beeldtransmissie verbindt ViaTouch 2.0 je smartphone, camera en gimbal naadloos met elkaar. Diverse gimbal- en camera-instellingen kunnen in realtime worden aangepast, zoals volgafstand, diafragma, ISO, sluitertijd en dergelijke. Real-time monitoring en intuïtieve bediening zijn nu binnen handbereik. Het ViaTouch 2.0 systeem in de gratis ZY Play app overbrugt dan ook de communicatiekloof tussen de gimbal, camera en monitor, zodat de gebruiker de camera- en gimbalparameters op afstand en intuïtief kunt aanpassen.

Belangrijkste kenmerken van de Zhiyun CRANE 3S-E

  • Draaggewicht: 6,5 kg
  • Vergrendelingsysteem voor 3 assen
  • Nieuw algoritme voor verbetering van g-krachten en windsnelheden
  • Tot 12 uur lang werken
  • Compatibel met Professionele cameras
  • Compatibel met dolly’s, jibs, rig

Specificaties
Merk Zhiyun
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera Spiegelreflex camera's, Systeem camera's
Handgrip type Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Ja
Hoogte 346 mm
Lengte 344 mm
Breedte 98 mm
Maximaal draagvermogen (kg) 6.5
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zhiyun Crane 3S-E of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice