Zeiss Conquest HD 8x56
Zeiss Conquest HD 8x56

Normale prijs: 1.575,00

Special Price 1.419,00

Zeiss Conquest HD 8x56

Normale prijs: 1.575,00

Special Price 1.419,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 473,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 30,15 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zeiss Conquest HD 8x56

De prettig uitgebalanceerde Conquest HD verrekijker biedt uitstekende prestaties voor veeleisende natuurliefhebbers. Een verrekijker die qua vormgeving, ergonomie en optiek niets te wensen overlaat.

De Conquest HD 8x56 is uitermate geschikt voor het observeren in de schemering of bij maanlicht. Dankzij de grote uittredepupil van 7mm, het innovatieve HD-lenssysteem en de T* multi-coating, zorgt deze verrekijker altijd voor heldere en intense beelden, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden. Met deze 8x56 verrekijker kunt u dus ook zonder problemen dieren observeren die pas 's nachts actief worden.

90% Lichttransmissie

High-Definition glas produceert 90% lichttransmissie naar het oog, geweldige prestatie bij weinig licht en uitstekende beeldscherpte voor het volledige focusbereik.

Geoptimaliseerde bediening

Comfortabele observatie is niet alleen afhankelijk van lenzen. Het scherpstelsysteem met het grote scherpstelwiel zorgt voor gemakkelijke bediening, optimale grip en precieze scherpstelling, zelfs met handschoenen aan. De oogschelpen maken de ergonomische perfectie compleet. Deze zijn zorgvuldig gepositioneerd om bij te dragen aan het observatiecomfort.

Compacte, robuuste constructie

Het compacte formaat, het lage gewicht en de robuuste constructie van de behuizing zorgen ervoor dat hij onder alle omstandigheden gebruiksklaar is. Comfortabele observatie is niet alleen afhankelijk van lenzen. Ergonomie speelt ook een belangrijke rol - en dit is waar de CONQUEST HD met zijn compacte formaat, lichte gewicht en moderne ontwerp in uitblinkt.

Een duidelijk zicht, ongeacht het weer

Er zijn altijd interessante dingen te zien in de natuur - zelfs bij nat weer. Daarom heeft Zeiss LotuTec ontwikkeld. Een coating voor de lensen van verrekijkers en telescopen die een helder en ongehinderd zicht in alle weersomstandigheden mogelijk maakt.

Zeiss T* Coating

Zeiss T* coating geeft u de garantie van briljante beelden met hoog contrast die u vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

In de doos

  • Conquest HD 8x56
  • Draagriem voor verrekijker
  • Draagtas
  • Draagriem
  • Lens doppen
  • Reinigingsdoek
Specificaties
Merk Zeiss
Soort Binoculair
Lengte 145 mm
Breedte 210 mm
Gewicht 1265 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Fluoriet HD lens, Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 8
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 56
Uittredepupil (mm) 7
Schemergetal 21.17
Eyerelief (mm) 18
Kortste Scherpstelafstand (meter) 3.51
Gezichtsveld op 1000 meter 124.5
Verrekijker gebruik Vogelobservatie, Bos en schemering, Topkwaliteit
Garantie 10 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zeiss Conquest HD 8x56 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice