Xtorm USB Power Hub Edge
Xtorm USB Power Hub Edge
89,00

Xtorm USB Power Hub Edge

89,00

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Xtorm USB Power Hub Edge

De Xtorm USB Power Hub Edge is een laadstation met 4 krachtige uitgangen. Hij beschikt over twee USB-C PD (Power Delivery)-poorten voor het opladen van USB-C-laptops, en twee Quick Charge 3.0 USB-poorten. Dit betekent dat je bijna elk apparaat snel kunt opladen!

USB-C om jouw laptop van stroom te voorzien

De power hub heeft twee USB-C PD poorten - één met een vermogen van 60W en de andere van 30W. Met de 60W uitgang kun je eenvoudig USB-C PD laptops opladen, terwijl de 30W uitgang het meest geschikt is om kleinere USB-C laptops op te laden. Natuurlijk kunnen beide poorten ook worden gebruikt om je tablet en smartphone snel op te laden.

Meer snelle oplaadmogelijkheden met Quick Charge 3.0

De toevoeging van twee Quick Charge 3.0-poorten maakt deze hub ook een uitstekende all-round laadoplossing voor jouw smartphones en tablets. Met zowel USB-C PD als Quick Charge 3.0 kun jer vrijwel ieder apparaat snel opladen!

Praktisch ontwerp

Door het strakke en compacte ontwerp is de Power Hub Edge de perfecte oplossing voor een mooi opgeruimd bureau of tafel. Hij wordt geleverd met een handige standaard, zodat je de Hub ook rechtop kunt plaatsen. De Edge wordt uiteraard ook geleverd met een 1m lange stroomkabel, zodat je hem op elk stopcontact kunt aansluiten.

Specificaties
Merk Xtorm
Diepte 7.9 cm
Hoogte 7.9 cm
Breedte 2.8 cm
Gewicht 250 gram
Soort product Lader
Accu inbegrepen Nee
Universele lader Ja
Soort universele lader Overige
USB oplaad functie Ja
Stroom Netstroom
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Xtorm USB Power Hub Edge of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice