Xtorm Power Bank Travel 6000
Xtorm Power Bank Travel 6000
29,95

Xtorm Power Bank Travel 6000

29,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Xtorm Power Bank Travel 6000

De Power Bank Travel maakt deel uit van de innovatieve en stijlvolle Xtorm XB2 Power Bank range. De Power Banks uit deze productlijn bieden unieke eigenschappen en hebben een weldoordacht design dat bekroond is met twee prestigieuze designprijzen: de Red Dot Design Award 2017 en de iF DESIGN AWARD 2017.

Krachtige eigenschappen
Met de Power Bank Travel kunt u mobiele apparaten altijd en overal opladen. Deze Power Bank heeft een interne batterij van 6000mAh, dit is voldoende energie om een smartphone zeker drie keer op te laden. Daarnaast is het mogelijk om twee apparaten tegelijk op te laden. Bovendien heeft deze back-up accu een stijlvolle uitstraling dankzij de rubberen afwerking.

Praktisch ontwerp
De Power Bank Travel heeft een uitneembaar micro USB kabeltje waarmee zowel mobiele apparaten (met micro USB poort) als de Power Bank zelf opgeladen kunnen worden. Deze handige eigenschap zorgt ervoor dat u altijd een kabeltje bij de hand hebt wanneer dat nodig is. Natuurlijk is het ook mogelijk om mobiele apparaten met een ander type USB aansluiting, zoals Apple Lightning, op te laden door gebruik te maken van een andere kabel. De hoeveelheid batterij die de Power Bank gebruikt heeft, is te zien in één oogopslag. Dit wordt namelijk aangegeven met LED verlichting rondom de aan-uit knop.

More Energy
De Power Bank Travel 6000 biedt de ideale laadoplossing voor dagelijks gebruik of tijdens een zakenreis of vakantie (of een lange reis). Laadt uw mobiele apparaten zoals smartphone, tablet, GoPro of camera op waar en wanneer u dat wilt!

 

Batterij capaciteit 6000mAh
Afmetingen 109.8x59.2x23mm
Input 5V/2A Micro USB
Output 2x USB 5V/2A max
Gewicht 158 grams
Inclusief Manual, micro USB charging cable, wrist wrap
Specificaties
Merk Xtorm
Soort product Powerbank
Lengte 109 mm
Hoogte 23 mm
Breedte 59 mm
Gewicht 158 gram
Aantal USB-poorten 2
Stroomsterkte (A) 2
Capaciteit (mAh) 6000
Capaciteit (Wh) 21.6
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Accuspanning (Volt) 5
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Xtorm Power Bank Travel 6000 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice