Xtorm Power Bank Explore 9.000
Xtorm Power Bank Explore 9.000
31,90

Xtorm Power Bank Explore 9.000

31,90

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Xtorm Power Bank Explore 9.000

De Power Bank Explore maakt deel uit van de innovatieve en stijlvolle Xtorm Power Bank range, de XB2-lijn. De Power Banks uit deze productlijn bieden unieke eigenschappen en hebben een weldoordacht design: de Red Dot Design Award 2017 en de iF DESIGN AWARD 2017.

Krachtige eigenschappen
Met de Power Bank Explore kunt u mobiele apparaten altijd en overal opladen. Deze Power Bank heeft een interne batterij van9.000mAh, dit is voldoende energie om een smartphone ongeveer 5 keer op te laden. Daarnaast is het mogelijk om twee apparaten tegelijk op te laden. Bovendien heeft deze back-up accu een stijlvolle uitstraling dankzij de rubberen afwerking.

Praktisch ontwerp
De Power Bank Explore heeft een uitneembaar micro USB kabeltje waarmee zowel mobiele apparaten (met micro USB poort) als de Power Bank zelf opgeladen kunnen worden. Deze handige eigenschap zorgt ervoor dat u altijd een kabeltje bij de hand hebt wanneer dat nodig is. Natuurlijk is het ook mogelijk om mobiele apparaten met een ander type USB aansluiting, zoals Apple Lightning, op te laden door gebruik te maken van een andere kabel.
De Power Bank Explore beschikt over de Quick Charge 3.0 techniek, hierdoor is het mogelijk mobiele apparaten extra snel op te laden. Indien uw smartphone over deze technologie beschikt, kunt u deze tot wel 60% sneller opladen! Op deze manier is de batterij van uw mobiele apparaat in een mum van tijd weer vol. De hoeveelheid batterij die de Power Bank gebruikt heeft, is te zien in één oogopslag. Dit wordt namelijk aangegeven met LED verlichting rondom de aan-uit knop.

More Energy
De Power Bank Explore 9.000 biedt de ideale laadoplossing voor dagelijks gebruik of tijdens een zakenreis of een lange reis. Laadt uw smartphone, tablet, GoPro of camera op waar en wanneer u dat wilt!

Eigenschappen van Xtorm Power Bank Explore 9.000

Super efficiënt
De Xtorm Power Bank Explore 9.000 is erg efficiënt, daardoor gaat er zo min mogelijk energie verloren tijdens het laad proces.

Auto Power Management
Deze Xtorm Power Bank is voorzien van een APM Explore 9.000  chip. Hierdoor kiest de Power Bank automatisch de juiste laadsnelheid en wordt de energie op de meest efficiënte manier verdeeld over de aangesloten apparaten. 

Snel laden
De Power Bank Explore 9.000 heeft een hoge input en outputs. Deze eigenschappen maken het mogelijk om de aangesloten apparaten zo snel mogelijk op te laden, ook wordt de Power Bank zelf hierdoor op hoge snelheid opgeladen.

QuickCharge 3.0
Deze XB2 Power Bank beschikt over de nieuwste snel laad technologie: QuickCharge 3.0. Dit versneld het laadproces met wel 60% bij mobiele apparaten die over deze laadtechniek beschikken.

Batterij capaciteit 9000mAh
Afmetingen 109.8x75.2x23mm
Input Input: 5V/2A Micro USB
Output Outputs: 2x USB 5V/2,4A (max. 5V/3A) Extra feature: QC 3.0 5V-12V
Gewicht 214 grams
Inclusief Manual, micro USB charging cable, USB-C cable, wrist wrap
Specificaties
Merk Xtorm
Soort product Powerbank
Lengte 100 mm
Hoogte 23 mm
Breedte 75 mm
Gewicht 214 gram
Aantal USB-poorten 2
Stroomsterkte (A) 2.4
Capaciteit (mAh) 9000
Capaciteit (Wh) 45
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Accuspanning (Volt) 5
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Xtorm Power Bank Explore 9.000 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice