Xtorm Power Bank Discover 15.000
Xtorm Power Bank Discover 15.000

Normale prijs: 49,99

Special Price 39,00

Xtorm Power Bank Discover 15.000

Normale prijs: 49,99

Special Price 39,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Xtorm Power Bank Discover 15.000

De Power Bank Discover maakt deel uit van de innovatieve en stijlvolle Xtorm Power Bank range, de XB2-lijn. Power Banks uit deze productlijn bieden unieke eigenschappen en hebben een weldoordacht design dat bekroond is met twee prestigieuze designprijzen: De Red Dot Design Award 2017 en de iF DESIGN AWARD 2017.

Krachtige eigenschappen
Met de Power Bank Discover kunt u mobiele apparaten altijd en overal opladen. Deze Power Bank heeft een interne batterij van 15.000mAh. Met deze grote hoeveelheid energie kunt u een smartphone zeker acht keer of een tablet of MacBook minstens één keer op te laden. Daarnaast is het mogelijk om drie apparaten tegelijk op te laden. Bovendien heeft deze back-up accu een stijlvolle uitstraling dankzij de rubberen afwerking.

Praktisch ontwerp
De Power Bank Discover heeft een uitneembaar micro USB kabel kabeltje. Hiermee kunt u mobiele apparaten (met micro USB aansluiting) eenvoudig opladen. Deze handige eigenschap zorgt ervoor dat u altijd een kabeltje bij de hand hebt wanneer dat nodig is. Natuurlijk is het ook mogelijk om mobiele apparaten met een ander type USB aansluiting, zoals Apple Lightning, op te laden door gebruik te maken van een andere kabel. Daarnaast beschikt de Power Bank Discover over een USB-C™ poort en wordt er een USB-C kabel bijgeleverd, dus zelfs laptops met USB-C aansluiting kunnen worden opgeladen*.
De Power Bank Discover beschikt over de Quick Charge 3.0 techniek, hierdoor is het mogelijk mobiele apparaten extra snel op te laden. Indien uw smartphone over deze technologie beschikt, kunt u deze tot wel 85% sneller opladen dan via het stopcontact! Op deze manier is de batterij van uw mobiele apparaat in een mum van tijd weer vol. De hoeveelheid batterij die de Power Bank gebruikt heeft is te zien in één oogopslag, dit wordt namelijk aangegeven met LED verlichting rondom de aan-uit knop.

More Energy
De USB-C Power Bank Discover 15.000 biedt de ideale laadoplossing voor als u een langere tijd geen toegang heeft tot een stopcontact, bijvoorbeeld tijdens een zakenreis of vakantie. Laadt uw smartphone, tablet, MacBook of GoPro op waar en wanneer u dat wilt!

 

*Let op: Dit product heeft een output van 15W via USB-C. Dit houdt in dat het oplaadproces optimaal functioneert wanneer het aangesloten apparaat (bijvoorbeeld een USB-C laptop, tablet of smartphone) een input van 15W of minder vereist. Wanneer een aangesloten apparaat meer dan 15W vereist kan het laadproces wellicht trager verlopen, of de power bank zal werken als externe betterij. De oplaadsnelheid is afhankelijk van het stroomverbruik. (als een apparaat uit staat zal het opladen sneller verlopen) 

USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van het USB Implementers Forum 

Batterij capaciteit 15.000mAh
Afmetingen 13.5x8.1x2.2cm
Input Input: 5V/2A Micro USB
Output 2x USB 5V/2.4A max + 1x 3A (5V-12V)
Gewicht 320 grams
Inclusief Manual, micro USB charging cable, USB-C cable, wrist wrap
Specificaties
Merk Xtorm
Soort product Powerbank
Lengte 135 mm
Hoogte 22 mm
Breedte 81 mm
Gewicht 320 gram
Aantal USB-poorten 2
Stroomsterkte (A) 2
Capaciteit (mAh) 15000
Capaciteit (Wh) 75
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Accuspanning (Volt) 5
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Xtorm Power Bank Discover 15.000 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice