Xtorm Portable Power Station 500
Xtorm Portable Power Station 500
699,00

Xtorm Portable Power Station 500

699,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 233,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 15,55 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Xtorm Portable Power Station 500

Met de Xtorm Portable Power Station 500 heb je altijd en overal de beschikking over twee stopcontacten met een krachtige output van wel 500W. Dankzij de hoge capaciteit van 612Wh kun je zelfs grotere apparaten zoals een laptop, tv of zelfs een koelbox van stroom voorzien - voor meerdere uren!

Batterijen met een 4x langere levensduur

Deze Power Station maakt gebruik van een nieuw type batterijcel, LiFePO4. Deze cellen hebben één groot voordeel ten opzichte van standaard Li-ion cellen - namelijk hun veel langere levensduur. Standaard Li-ion-cellen hebben een levensduur van ongeveer 500 "batterijcycli"*, terwijl LiFePO4-cellen een levensduur hebben van 2000x. Dat is dus 4x langer dan de meeste andere Power Stations!

Veelzijdige poortkeuze

Beschik altijd over de output die je nodig hebt De Power Station beschikt over 5 verschillende soorten aansluitingen, zodat je altijd over de poort beschikt die je nodig hebt. Hij heeft twee krachtige AC-aansluitingen met een vermogen van 500W, maar ook een 120W 12V Car Charger (sigaretten aansteker aansluiting), 1x 60W USB-C PD in-/uitgang, 3x normale USB-uitgangen, en zelfs 2x 5,5mm 60W DC-uitgangen.

Gemakkelijk opladen

De Power Station is niet alleen op te laden met een gewone oplader, maar ook via zonne-energie of zelfs vanuit je auto! Alles is mogelijk dankzij de meegeleverde kabels. De snelste manier om het Power Station op te laden is met een 200W zonnepaneel, zoals de Xtorm XPS200 zonnepaneel.

Tijdens het opladen van de Power Station kun je nog steeds alle aansluitingen gebruiken om je apparaten te voorzien van stroom.

Extreem vermogen - overal

Het maakt niet uit of je gaat kamperen, een roadtrip gaat maken of naar een afgelegen plek reist - tegenwoordig heb je altijd stroom nodig om van je apparaten te kunnen blijven genieten. Smartphones, camera's, laptops, drones, of zelfs een koelbox of TV; niets is te gek voor deze Portable Power Station. Combineer hem met een zonnepaneel en je bent in staat om volledig off-grid te gaan.

Specificaties
Merk Xtorm
Soort product Powerbank
Lengte 18.6 cm
Hoogte 19.7 cm
Breedte 32.4 cm
Gewicht 3.3 kg
Aantal USB-poorten 4
Stroomsterkte (A) 3.1
Capaciteit (mAh) 192000
Capaciteit (Wh) 612
Type accu Lithium-ijzer-fosfaat (LiFePO4)
Accuspanning (Volt) 12
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Xtorm Portable Power Station 500 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice