Xtorm Hybrid Solar Bank 4x 10.000mAh
Xtorm Hybrid Solar Bank 4x 10.000mAh
25,00

Xtorm Hybrid Solar Bank 4x 10.000mAh

25,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Xtorm Hybrid Solar Bank 4x 10.000mAh

Xtorm Hybrid Solar Bank 4x 10.000mAh

De Hybrid Solar Bank 4x is een Power Bank en solar charger in één en maakt deel uit van onze toegankelijke, no-nonsense Fuelbank serie. Met de Xtorm Hybrid Solar Bank kun je gemakkelijk overal jouw mobiele apparaten opladen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw smartphone, navigatiesysteem, GPS of tablet onderweg voorzien van extra energie. Met een Hybrid Solar Bank heb je nooit meer last van een lege batterij!

De Hybrid Solar Bank beschikt over een interne batterij van 10.000mAh, deze kan genoeg energie opslaan om een smartphone 4½ keer op te laden! De interne batterij is gemakkelijk weer op te laden via USB of netstroom, of door gebruik te maken van het zonnepaneel. Deze stoere lader is namelijk voorzien van een hoog rendement SunPower zonnepaneel voor een extra snelle laadtijd op zonne-energie.

De Hybrid Solar Bank is voorzien van een LED power indicator, deze geeft aan hoeveel energie er nog beschikbaar is. Bovendien is het mogelijk om tegelijkertijd 2 apparaten op te laden doordat de Solar Bank over twee aparte USB uitgangen beschikt. Door simpelweg op de aan/uit knop te drukken, start of stopt de Solar Bank met laden.

De Hybrid Solar Bank is waterdicht (IP44) en beschikt bovendien over een handige zaklamp, dit maakt het de perfecte laadoplossing voor tijdens vakanties en outdoor activiteiten. Met deze handige lader heb je altijd een back-up batterij bij de hand, en kun je altijd en overal jouw mobiele apparaten opladen!

Eigenschappen van Xtorm Hybrid Solar Bank

 • Eersteklas zonnepanelen
  Xtorm maakt gebruik van de nieuwste SunPower technologie. Dit zijn de beste zonnepanelen die beschikbaar zijn in de consumenten markt.
 • Solar efficiëntie
  De Xtorm Hybrid Solar Bank is voorzien van SunPower zonnepanelen en biedt daarmee de hoogste solar efficiëntie van de gehele branche. Hierdoor gaat er zo min mogelijk energie verloren tijdens het laadproces.
 • Auto Power Management
  Deze Xtorm Solar Bank is voorzien van een APM-chip. Hierdoor kiest de lader automatisch de juiste laadsnelheid en wordt de energie op de meest efficiënte manier verdeeld over de aangesloten apparaten.
 • Snel laden
  De Hybrid Solar Bank heeft een hoge input en output. Deze eigenschappen maken het mogelijk om de aangesloten apparaten zo snel mogelijk op te laden, ook wordt de Solar Charger zelf hierdoor op hoge snelheid opgeladen.
Specificaties
Merk Xtorm
Soort product Powerbank
Lengte 170 mm
Hoogte 19 mm
Breedte 88 mm
Gewicht 263 gram
Aantal USB-poorten 2
Stroomsterkte (A) 2.1
Capaciteit (mAh) 10000
Accuspanning (Volt) 5
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Xtorm Hybrid Solar Bank 4x 10.000mAh of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice