Xtorm Evoke solar charger
Xtorm Evoke solar charger
79,86

Xtorm Evoke solar charger

79,86

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Xtorm Evoke solar charger

Xtorm Evoke solar charger

De Xtorm Evoke outdoor-Charger beschikt over van een hoog rendement zonnepaneel voor een extra snelle laadtijd op zonne-energie. Deze robuuste Charger heeft een rubber afwerking. De Evoke Solar Charger is voorzien van een ingebouwde li-polymeer batterij die 10.000mAh aan energie kan opslaan. Hiermee kun je jouw smartphone, tablet, navigatiesysteem en andere mobiele apparaten meerdere malen opladen voordat het nodig is de Evoke Solar Charger zelf weer op te laden.

Deze stoere Charger kan op verschillende manieren worden opgeladen; via USB en het ingebouwde zonnepaneel. Via de Mirco-USB ingang met een input van 5V/1.5A is de batterij zo weer opgeladen. Wanneer er geen stroom in de buurt is, is dat geen probleem! Dankzij het hoge rendement Sunpower® zonnepaneel is de batterij in de zon binnen zeer korte tijd helemaal opgeladen. De Charger is spatwaterdicht. Bovendien is het mogelijk om tegelijkertijd meerdere apparaten op te laden doordat de Charger over twee aparte USB uitgangen beschikt.

De Evoke Solar Charger biedt de perfecte uitkomst tijdens vakanties en outdoor activiteiten. Dankzij de grote interne batterij en het krachtige zonnepaneel heb je altijd een back-up batterij bij de hand, waar en wanneer dat ook nodig is!

Eigenschappen van Xtorm Evoke Solar Charger

  • Eersteklas zonnepanelen
    Xtorm maakt gebruik van de nieuwste SunPower technologie. Dit zijn de beste zonnepanelen die beschikbaar zijn in de consumenten markt.
  • Solar efficiëntie
    De Xtorm Evoke Solar Charger is voorzien van SunPower zonnepanelen en biedt daarmee de hoogste solar efficiëntie van de gehele branche. Hierdoor gaat er zo min mogelijk energie verloren tijdens het laadproces.
  • Auto Power Management Deze Xtorm Solar Charger is voorzien van een APM-chip. Hierdoor kiest de lader automatisch de juiste laadsnelheid en wordt de energie op de meest efficiënte manier verdeeld over de aangesloten apparaten.
  • Snel laden De Evoke Solar Charger heeft een hoge input en output. Deze eigenschappen maken het mogelijk om de aangesloten apparaten zo snel mogelijk op te laden, ook wordt de Solar Charger zelf hierdoor op hoge snelheid opgeladen.
Specificaties
Merk Xtorm
Soort product Powerbank
Lengte 165 mm
Hoogte 21 mm
Breedte 10 mm
Aantal USB-poorten 2
Stroomsterkte (A) 2.1
Capaciteit (mAh) 10000
Accuspanning (Volt) 5
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Xtorm Evoke solar charger of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice