XP-PEN Star G640
XP-PEN Star G640
39,99

XP-PEN Star G640

39,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving XP-PEN Star G640

Met deze tekentablet kun je van alles doen op je pc! Gamen, Tekenen en nog veel meer!

  • 8192 traps drukgevoeligheidsniveaus, wat je de mogelijkheid geeft om te navigeren, te maken en een volledig palet van penselen en pennen te wijzigen. Ontworpen voor zowel rechtshandige als linkshandige gebruikers.
  • Actief oppervlak: 6 x 4 inch. De G640 is slechts 2 mm dik, het is net zo dun als alle grafisch tabletten van het primaire niveau, zodat je hem onderweg kunt meenemen.
  • De overdrachtssnelheid van de G640 is verhoogd tot 266 RPS, zodat de lijnen soepel kunnen stromen en je sneller en efficiënter kunt werken. De P01 werkt als een echte pen, hij heeft geen batterij nodig en hoeft niet op te laden.
  • OSU! spelen, tekenen, schilderen, schetsen, e-signatuuren. Synchroniseer de tablet met de Adobe Acrobat Reader DCs signatuurapplicatie en je zult met de digitale bedrijfshandtekening staan.
  • Compatibel met de meeste computersystemen en software, zoals Microsoft Windows 10/8/7/Vista en Mac OS x 10.8 of hoger; compatibel met alle gebruikelijke grafische toepassingen zoals een fotografop, painter, illustrator, clipstudio enz.
Specificaties
Merk XP-PEN
Aansluitingen Micro USB, USB 3.0
Hoogte 10 mm
Aantal knoppen 0
Aantal drukniveaus 8192
Werkgebied lengte (cm) 10.1600
Werkgebied breedte (cm) 15.2400
Tekentablet product type Tekentablet
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over XP-PEN Star G640 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice