Workshop Portretfotografie met Marco ter Beek
Workshop Portretfotografie met Marco ter Beek
€ 0,00

Workshop Portretfotografie met Marco ter Beek

Workshop Portretfotografie met Marco ter Beek
18 mei 2019
09:30 - 16:00
Ochtendsessie € 0,00
Helaas geen plaatsen beschikbaar
Middagsessie € 0,00
Helaas geen plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Cameraland Studio
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Ma-do 23:59 besteld is morgen in huis
  • De mooiste fotozaak van Nederland
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Workshop Portretfotografie met Marco ter Beek

Workshop Portretfotografie met Marco ter Beek

De mooiste portretten met Sony

Tijdens deze Gratis workshop portretfotografie beantwoordt Marco ter Beek zoveel mogelijk van jouw vragen. Bij de workshop ligt de nadruk op de fullframe en APS-C camera's van Sony. Oftewel, de A9, A7-serie, de A6300, A6500 en A6400. Uiteraard wordt stilgestaan bij de flinke line-up aan lenzen van Sony geschikt voor de E-mount. Bij deze interactieve workshop krijg jij de mogelijkheid om zelf materiaal van Sony te testen. Hierbij is het doel inspiratie en educatie, waarbij het bijvoorbeeld draait om hoe jij flitsers gebruikt om de sfeer van je foto te bepalen.

Ochtend- en middagsessie

Voor deze workshop zijn twee sessies: Een ochtendsessie van 09:30 tot 12:30 en een middagsessie van 13:00 tot 16:00. Je kunt zelf bepalen voor welke sessie jij je wilt aanmelden. let er hierbij op dat je je niet per ongeluk voor beide sessies aanmeldt.

De Workshop "Portretfotografie met Marco ter Beek" vindt plaats op zaterdag 18 mei. Deelname is gratis, maar er zijn beperkte plaatsen. Wees er dus snel bij!

Speciale Actie!

GRATIS SONY 5 YEAR COMPLETE COVERAGE

Profiteer op zaterdag 18 mei van een speciale actie. Bij aanschaf van een Sony camera of lens ontvang je gratis een Sony 5 yeras complete coverage t.w.v. €199,-. Hiermee krijg je 5 jaar garantie en 5 jaar dekking tegen val-, stoot- en waterschade.


Over Marco ter Beek

Marco ter Beek is een professionele portret-, fashion- en beautyfotograaf uit Almere. Hij is na het halen van de status "Commended photographer" van de Sony World Photography Awards in 2017 ambassadeur geworden van het merk Sony en fotografeert zelf met de A7 R II systeemcamera.

Zijn portfolio laat zich omschrijven als: sterk, krachtig en meerlaags. Voor Marco is een foto pas geslaagd als iemand er langer naar kijkt en in de ziel van zijn onderwerp kan kijken, Marco is geen snelle fotograaf die 200 foto’s in een half uur maakt, maar hij neemt altijd ruim de tijd om zijn portret te maken voordat hij afdrukt. Hij is gespecialiseerd in off camera flash op locatie en in de studio. Tijdens het bewerken maakt hij de definitieve beslissing over de look en feel van een foto, want elke foto vraagt om een eigen (na)bewerking.

Website: marcoterbeekphotography.comCameraland Studio

Adres
Van Ostadelaan 290-292
1816 JH Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Zaterdag 18 mei
Ochtendsessie: 09:30 - 12:30
Middagsessie: 13:00 - 16:00

Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Workshop Portretfotografie met Marco ter Beek of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice