Workshop analoge fotografie
Workshop analoge fotografie
€ 0,00

Workshop analoge fotografie

Workshop analoge fotografie
27 juni 2019
19:00 - 21:30
Deelnemer € 49,00
Nog 16 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Cameraland Academy
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Ma-do 23:59 besteld is morgen in huis
  • De mooiste fotozaak van Nederland
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,4
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Workshop analoge fotografie

Workshop Analoge Fotografie

Ontdek de charme van het filmrolletje!

Analoge fotografie staat weer vol in de belangstelling. Waar digitale camera's al sneller worden zodat je geen moment hoeft te missen, neem je bij analoge fotografie juist de tijd om die ene perfecte foto te maken. En dan kun je ook nog eens niet zien wat het resultaat is, hiervoor zul je moeten wachten tot je filmrolletje ontwikkeld is. Analoge fotografie is dan ook heel anders en verrassend. Het is veel meer dan nostalgie, het is een andere manier van fotograferen!

Het grootste verschil tussen analoge - en digitale fotografie is dat je bij analoog geen direct resultaat op een scherm kunt zien. Je weet dus niet of je foto wel of niet is gelukt en je kunt daar tijdens het fotograferen ook niet op bijsturen. Je bent hierdoor veel meer met de instellingen en het beeld bezig dan bij digitale fotografie en je neemt hier meer de tijd voor. Je fotografeert dus een stuk rustiger!

In deze avondcursus maakt Walter Sans je wegwijs in de wereld van analoge fotografie. Welke type camera’s zijn er en waar moet je op letten bij de aanschaf van een analoge camera? Wat voor films zijn er? Hoe gebruik je filters en hoe ga je om met feit dat je geen iso of witbalans kunt veranderen? In een kleine groep leer je analoge fotografie kennen en gebruiken. Walter vertelt je daarbij alles over de creatieve technieken die analoge fotografie zo leuk en anders maken dan digitale fotografie.

Bij deze workshop gaan we uit van enige basiskennis in de fotografie

De workshop Analoge Fotografie vindt plaats op donderdagavond 27 juni van 19:00 tot 21:30 uur. Het aantal plaatsen is beperkt, schrijf je dus snel in!

Walter Sans:

Walter is al 15 jaar eigenaar van Studio5982. In twee studio’s in het World Fashion Centre Amsterdam en 1 studio in het hoofkantoor van Sanoma Media werken fotografen in vaste dienst voor gerenommeerde klanten als Tommy Hilfiger, LINDA, VTwonen, DENHAM-jeans e.v.a.. Dat is allemaal digitale fotografie.

Walter is echter, al sinds hij in 1996 op de FotoAcademie Amsterdam zat, gepassioneerd analoog fotograaf. Hij heeft daarvoor in Heemstede ‘Het Analoge Atelier’ opgericht. Naast oude fotografische processen wil hij de kennis over analoge fotografie verspreiden. Ook fotografeert hij in dit atelier op 8x10” groot formaat-film en -Polaroid.

Vrij analoog werk van Walter is te zien op zijn site: www.anapolomo.com
Cameraland Academy

Adres
Willem Buytewechstraat 27
1816 GJ Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
27 juni
Van 19:00 tot 21:30

Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Workshop analoge fotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice