Wacom Intuos Pro Large
Wacom Intuos Pro Large
486,00

Wacom Intuos Pro Large

486,00

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 162,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 10,33 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Wacom Intuos Pro Large

Wacom Intuos Pro L

Wacom is de duidelijke marktleider op het gebied van digitale tekentablets en ze doet de nodige inspanningen om dat zo te houden. De tablets worden gebruikt door professionele beeldbewerkers en artiesten die hoge eisen stellen aan de gebruikte apparatuur. Wacom komt met innovatieve tablets, zoals de Intuos Pro, tegemoet aan deze eisen. Dit is de L-versie met afmetingen van 430 x 287 x 8mm en een A4 werkoppervlak.

De Intuos Pro is een veelzijdige grafische tablet om je werk mee te digitaliseren en te bewerken. De Intuos Pro is een hoogwaardige tekentablet met een een dikte van slechts 8mm. Je sluit de tekentablet op je computer aan via USB of Bluetooth. De meegeleverde Pro Pen 2 stylus is een professioneel instrument dat enorm verbeterd is ten opzichte van de originele Pro Pen. De pen is viermaal accurater en met 8.192 drukniveaus viermaal gevoeliger voor druk, er is geen parallax en praktisch geen vertraging. De pen kan zelfs detecteren dat hij schuin vastgehouden wordt. Batterijen vervangen of opladen is niet nodig.

Met echt papier

Door aanschaf van de optioneel verkrijgbare Paper Clip en Finetip Pen kun je de Intuos Pro met je favoriete tekenpapier gebruiken. Bevestig je papier onder de papierhouder, neem de pen ter hand en je kunt meteen beginnen met tekenen. De Intuos Pro slaat elke tekening op als een bestand dat je kunt openen in jouw favoriete bewerkingsprogramma. Het is hierbij niet nodig om de tablet op een computer aan te sluiten, je kunt op elke plaats werken. De Intuos Pro kan maximaal 200 meerlaagse tekeningen of 1000 enkellaagse tekeningen opslaan.

Naar smartphone of tablet

Wil je meteen je werkstuk delen, maak dan via Bluetooth LE verbinding met een iOS of Android smartphone of tablet. Jouw schetsen worden via de Wacom Inkspace app meteen gesynchroniseerd met het mobiele apparaat waarna je ze kunt bekijken, exporteren en delen. Thuisgekomen sluit je de Intuos Pro aan op je PC of MAC om de bestanden via Inkspace binnen te halen en verder te bewerken.

Bluetooth LE

De Intuos Pro heeft de bijzondere kenmerken van de bestaande tekentablets behouden, zoals acht aanpasbare ExpressKeys, de Touch Ring, taartmenu's en knoppen op de zijkant van de pen voor handige sneltoetsen, het multi-touch oppervlak waarmee je kunt zoomen, pannen en navigeren, plus geavanceerde draadloze mogelijkheden. Bij het laatste is de energiezuinige Bluetooth LE (Low Energy) een welkome aanvulling.

Twee formaten

De Wacom Intuos Pro is leverbaar in twee formaten: Medium (A5/338 x 219 x 8mm), waardoor je de tablet altijd bij je kunt hebben en de Large (A4/430 x 287 x 8mm) die meer werkruimte biedt. Wacom biedt dit tekentablet ook als Intuos Pro Paper Edition, waarbij de Paper Clip en de Finetip Pen meteen meegeleverd worden. Er is ook een aantal accessoires ontwikkeld, zoals een ballpointpen, een fijnschrijver, een potlood, zachte beschermingshoezen, penpunten en navullingen.

Specificaties
Merk Wacom
Hoogte 8 mm
Lengte 43 cm
Breedte 29 cm
Aantal knoppen 9
Programmeerbare knoppen 8
Aantal drukniveaus 8192
Werkgebied lengte (cm) 31.1000
Werkgebied breedte (cm) 21.6000
Ondersteunde besturingssystemen Mac OS, Windows
Tekentablet product type Tekentablet
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Wacom Intuos Pro Large of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice