Vortex Viper HD 15-45x65 + Sirui Traveller VC
Vortex Viper HD 15-45x65 + Sirui Traveller VC
887,00

Vortex Viper HD 15-45x65 + Sirui Traveller VC

1 x Vortex Viper HD 15-45x65 Angled
1 x Sirui Traveller VC

* Verplichte velden

887,00

Prijs zoals geconfigureerd: 887,00

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 295,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 19,74 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Vortex Viper HD 15-45x65 + Sirui Traveller VC

De Vortex Diamondback HD-spotting scopes bieden een sterk verbeterde beeldresolutie en grotere objectief groottes voor duidelijkere, helderdere en scherpere beelden. Met de grotere objectief diameters en bijgewerkte vergroting opties, vinden de Diamondback HD-spotting scopes een uitstekende balans tussen optische kwaliteit, grootte, gewicht en packability.

Optisch HD-systeem

Het optische HD-systeem heeft een sterk verbeterde beeldresolutie voor duidelijkere beelden en minder vermoeidheid van de ogen tijdens het glaswerk gedurende lange tijd. De toegevoegde 16x48 vergroting zorgt voor meer licht voor het oog, waardoor helderdere beelden worden gecreëerd voor verbeterde helderheid en het vergroten van het gezichtsveld om u meer te laten zien. De Diamondback HD heeft een verhoogde oogafstand vergeleken met het vorige model.

Kenmerken van de Vortex Diamondback HD 16-48x65 Angled

  • 16x48 vergrotingsbereikopties
  • Grotere objectiefdiameters
  • Arca-Swiss compatibele voet
  • Een gestroomlijnde look met een spiraalvormig focuswiel
  • Volledig multi-coating
  • Rubberen pantser
  • Schokbestendig
  • Compatibel met Arca-Swiss
  • Geheel water- en stofdicht
  • Statief aanpasbaar

Sirui Traveller VC

Het Sirui Traveller VC statief is een carbon videostatief met een gewicht van 1,87 kg en een maximaal draagvermogen van 3 kg. Een van de poten van het statief kan worden losgeschroefd. Zo creëer je in een paar seconden een monopod. Het ideale videostatief voor op reis.

VA-5 Video balhoofd

Dit statief komt samen met de compacte VA-5 Video Head. Deze kop maakt gebruik van een vloeiend systeem om soepele pannen en kantelingen te produceren voor DSLR's en compacte videocamera's met een gewicht tot 3 kg. Het beschikt over onafhankelijke pan- en tilt-vergrendelingen en maakt gebruik van een intern veerondersteund contragewichtmechanisme voor soepelere kantelbewegingen met zwaardere camera's.

TY-70A Quick Release

Een TY-70A snelkoppelingsplaat wordt meegeleverd om jouw camera te helpen balanceren door het vooruit/achteruit verstellen van de camera op het hoofd. Een dubbel veiligheidsvergrendelingssysteem voorkomt dat de plaat en uw camera van de kop vallen wanneer het primaire vergrendelingsmechanisme wordt losgemaakt. Om de plaat los te maken, druk je simpelweg op de secundaire ontgrendelingsknop.

Waterpas

Om je te helpen bij het horizontaal uitlijnen van jouw opnamen, heeft de kop twee waterpassen: één op de basis van de kop om het statief uit te lijnen en één op de bovenkant van de kop om de camera uit te lijnen. Er wordt één handvat meegeleverd.

Specificaties
Merk Vortex
Soort Telescoop
Prismatype Porro
Gewicht 1670 gram
Kijkeropties Fluoriet HD lens, Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Statiefaansluiting, Waterbestendig
Garantie Levenslang VIP Garantie
Vergroting max (x) 45
Vergroting min (x) 15
Vergroting max (x) 45
Vergroting min (x) 15
Lensdiameter (mm) 65
Uittredepupil (mm) 4.3
Eyerelief (mm) 20
Kortste Scherpstelafstand (meter) 4.9
Oculair opties Inclusief oculair, Oculair verwisselbaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Vortex Viper HD 15-45x65 + Sirui Traveller VC of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice