Vortex Razor HD 22-48x65wa Angled
Vortex Razor HD 22-48x65wa Angled
1.349,00

Vortex Razor HD 22-48x65wa Angled

1.349,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 449,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 44,75 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Vortex Razor HD 22-48x65wa Angled

Hoogwaardige spotting scope

De Vortex Razor HD 22-48x65wa is een high-end spotting scope voor het bekijken van vogels, wildlife en verder alles wat zich op een grote afstand bevindt. Door het gebruik van hoogwaardig glas en dito coating is het beeld ragscherp, kleurecht en vrij van lensfouten.

De Vortex Razor is uitgerust met een hoogwaardig optisch systeem met premium HD-lenselementen, apochromatische elementen en XR-multicoating. Hierdoor is het beeld verbazingwekkend helder, vlijmscherp en kleurecht. Lensfouten zoals chromatische aberratie en contrastverlies zijn effectief gecorrigeerd. Je kijkt vanaf de bovenkant in het oculair van deze spotting scope, handig als hij wat lager op een statief staat.

Waterdicht en condensvrij

De Razor HD 22-48x65wa beschikt over een sterke en lichte magnesium behuizing die op strategische plaatsen is afgedekt met beschermend rubber. De kijker is waterdicht en afgedicht tegen stof en zand. Hij is gevuld met Argon-gas waardoor er geen vochtige lucht binnen kan dringen, condens is daarom uitgesloten, ook tijdens plotselinge temperatuurswisselingen. Vortex heeft de frontlens voorzien van ArmorTek-coating waardoor het glas bestand is tegen krassen, vuil en vet oftewel vingerafdrukken.

Compleet geleverd

Je bedient deze spotting scope met twee draaiknoppen; eentje voor het snelle scherpstellen en eentje voor het fijn instellen. Een draaibare statiefbevestiging wordt meegeleverd en de zonnekap is uitschuifbaar. De meegeleverde stay-on tas kun je gewoon laten zitten tijdens gebruik, zelfs als je de spotting scope op je statief monteert. Vortex biedt een levenslange VIP-garantie op deze hoogwaardige spotting scope.

Specificaties
Merk Vortex
Soort Telescoop
Prismatype Porro
Gewicht 1400 gram
Kijkeropties Fluoriet HD lens, Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Statiefaansluiting, Waterbestendig
Garantie Levenslang
Vergroting max (x) 48
Vergroting min (x) 22
Lensdiameter (mm) 65
Kortste Scherpstelafstand (meter) 8
Oculair opties Inclusief oculair, Oculair verwisselbaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Vortex Razor HD 22-48x65wa Angled of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice