Vortex Diamondback HD 20-60x85 + Sirui Traveller VC
Vortex Diamondback HD 20-60x85 + Sirui Traveller VC
788,00

Vortex Diamondback HD 20-60x85 + Sirui Traveller VC

1 x Vortex Diamondback HD 20-60x85 Angled
1 x Sirui Traveller VC

* Verplichte velden

788,00

Prijs zoals geconfigureerd: 788,00

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 262,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 17,53 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Vortex Diamondback HD 20-60x85 + Sirui Traveller VC

De Vortex Diamondback HD 20-60x85 Spotting Scope is de herontworpen spotting scope van Vortex. De Scope is uitgerust met een 85mm objectief en in combinatie met verbeterde HD optiek wordt een helderheid gegarandeerd die nodig is om zelfs bij weinig licht bewegingen waar te nemen, of om een glimp uit dicht begroeide gebieden te ontdekken. De Diamondback HD 20-60x85 heeft alles wat een lange afstandsjager nodig heeft en blinkt uit in situaties met minder licht. Ook is de behuizing van de Diamondback HD 20-60x85 verbeterd waardoor deze nu een gestroomlijnd, slank en obstakelvrij model heeft. Daarvoor is bijvoorbeeld het scherpstelwiel ingebouwd in de behuizing.

Toepassing Vortex Diamondback HD 20-60x85 Spotting Scope

De Diamondback HD 20-60x85 is de ideale scope voor de achterlandse jachtspotter die alle voordelen van een HD-optisch systeem wenst. Met een vergroot objectiefdiameter en de verbeterde vergrotingsopties, zorgt de nieuwe Diamondback HD voor een uitstekende balans tussen optische kwaliteit, grootte, gewicht en handzaamheid.

De Spotting Scope is voorzien van een draaiwiel rondom de behuizing waarmee snel en nauwkeurig gefocused kan worden op het doelwit. Aan de voorzijde is de Diamondback HD voorzien van een geïntegreerde zonnekap welke in een handomdraai uitgeschoven kan worden om te voorkomen dat de zon het objectief binnen kan dringen. Ook zorgt deze zonnekap ervoor dat er geen regen en/of sneeuw op het objectief terecht kan komen. Zo ondervind je geen hinder tijdens deze weersomstandigheden.

De Diamondback HD 20-60x85 Spotting Scope Angled heeft een 45° inkijkhoek, waardoor op een ontspannen manier door het oculair gekeken kan worden. Dit model wordt veelal gebruikt op statief maar kan ook zonder gebruikt worden.

Kenmerken van de Vortex Diamondback HD 20-60x85 Spotting Scope

  • Waterdicht, nevelbestendig en schokbestendig
  • Armortek lenscoating
  • Volledig multi-gecoate lenzen
  • Argon-gas gezuiverd
  • Vergrotingsbereik: 20-60x
  • Oogafstand: 18,3 mm - 20,3 mm
  • Kort focusbereik: 2,3 meter
  • Inclusief oculair
  • Gewicht: 1,7 kg
  • Kleur: groen met zwarte accenten

Het Sirui Traveller VC statief is een carbon videostatief met een gewicht van 1,87 kg en een maximaal draagvermogen van 3 kg. Een van de poten van het statief kan worden losgeschroefd. Zo creëer je in een paar seconden een monopod. Het ideale videostatief voor op reis.

VA-5 Video balhoofd

Dit statief komt samen met de compacte VA-5 Video Head. Deze kop maakt gebruik van een vloeiend systeem om soepele pannen en kantelingen te produceren voor DSLR's en compacte videocamera's met een gewicht tot 3 kg. Het beschikt over onafhankelijke pan- en tilt-vergrendelingen en maakt gebruik van een intern veerondersteund contragewichtmechanisme voor soepelere kantelbewegingen met zwaardere camera's.

TY-70A Quick Release

Een TY-70A snelkoppelingsplaat wordt meegeleverd om jouw camera te helpen balanceren door het vooruit/achteruit verstellen van de camera op het hoofd. Een dubbel veiligheidsvergrendelingssysteem voorkomt dat de plaat en uw camera van de kop vallen wanneer het primaire vergrendelingsmechanisme wordt losgemaakt. Om de plaat los te maken, druk je simpelweg op de secundaire ontgrendelingsknop.

Waterpas

Om je te helpen bij het horizontaal uitlijnen van jouw opnamen, heeft de kop twee waterpassen: één op de basis van de kop om het statief uit te lijnen en één op de bovenkant van de kop om de camera uit te lijnen. Er wordt één handvat meegeleverd.

Specificaties
Merk Vortex
Soort Telescoop
Prismatype Porro
Gewicht 1.7 kg
Kijkeropties Fluoriet HD lens, Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Statiefaansluiting, Waterbestendig
Garantie Levenslang VIP Garantie
Vergroting max (x) 60
Vergroting min (x) 20
Lensdiameter (mm) 85
Kortste Scherpstelafstand (meter) 7.5
Oculair opties Inclusief oculair, Oculair verwisselbaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Vortex Diamondback HD 20-60x85 + Sirui Traveller VC of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice