Vortex Diamondback 10x50 NEW
Vortex Diamondback 10x50 NEW
259,00

Vortex Diamondback 10x50 NEW

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Vortex Diamondback 10x50 NEW

Vortex Diamondback 10x50 NEW verrekijker

De Vortex Diamondback 10x50 NEW is een verrekijker met een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De kijker is eenvoudig en soepel af te stellen zodat je de kleinste details kunt waarnemen. Door het grote gezichtsveld presteert deze verrekijker ook uitstekend bij weinig licht. De Vortex Diamondback NEW verrekijker is de opvolger van de originele Diamondback en is op een aantal punten verbeterd. Zo is de kijker een stuk compacter en voorzien van speciale ergonomische uitsparingen voor de duimen, waardoor de kijker gemakkelijker is vast te houden. Dankzij de afdichtingen met O-ringen is de kijker waterdichte en door de stikstofvulling kan er nooit condens in de kijker ontstaan zodat je altijd een helder beeld hebt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een plotselinge regenbui.

Nog beter

Niet alleen het ontwerp, maar ook de de coatings op de lenzen en prisma's zijn nog beter geworden. Zo zorgt speciale "Dielectric coating" op de prisma's voor ongeëvenaarde beelden tijdens omstandigheden met weinig licht. Ook nieuw is de close focus afstand. Deze was eerst 4 meter, maar is teruggebracht naar slechts 2 meter waardoor de verrekijker nu ook geschikt is voor close-ups. Dankzij het ultrabrede gezichtsveld kun je een groot gebied observeren en onderwerpen gemakkelijk volgen. De Vortex Diamondback NEW wordt geleverd met een draagriem en een handige hardcase met draagriem zodat je de verrekijker gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Kenmerken van de Vortex Diamondback NEW

  • Stijlvol en functioneel ontwerp
  • Uitstekende prestaties bij weinig licht
  • Optiek met volledig multi-coated lenzen
  • De behuizing is met stikstof gevuld
  • Heeft een ergonomische grip
Vortex Diamondback 10x50 NEW
Specificaties
Merk Vortex
Soort Binoculair
Lengte 172 mm
Breedte 170 mm
Gewicht 839 gram
Prismatype Dakkant
Vergroting min (x) 10
Vergroting max (x) 10
Lensdiameter (mm) 50
Uittredepupil (mm) 5
Schemergetal 22.4
Kortste Scherpstelafstand (meter) 2.1
Gezichtsveld op 1000 meter 96
Verrekijker gebruik Vogelobservatie, Safari en natuur, Bos en schemering
Garantie Levenslang
Productbeoordelingen
2 reviews
“Aanvankelijk wilde ik de Vortex Viper 10x50 kopen”
Beoordeling door R.L. Kars (geplaatst op 03-10-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Aanvankelijk wilde ik de Vortex Viper 10x50 kopen. Maar ik kwam tot het inzicht dat het verschil in kwaliteit de meerprijs niet rechtvaardigt. Een goede beslissing. De Diamondback 10x50 NEW voldoet aan mijn verwachtingen. Een helder objectief waarmee in de schemering nog goed te zien valt. De scherpstelling is goed en prettig. De dioptrien van het oculair zijn voor een brildrager moeilijk exact in te stellen. Hier kan ook de beknopte gebruikershandleiding wel iets meer achtergrond geven. Potentiele kopers raad ik aan er een accessoire voor de bevestiging op een statief bij te kopen. Het gewicht van de verrekijker in combinatie met de versterking 10x is op de grens van trillingsvrij kijken! Een aanrader voor vogelaars deze Vortex Diamondback 10x50 NEW.
“Ik vind het een fijne kijker, 10x vergroting vind ik het fijnst om mee naar vogeltjes te kijken”
Beoordeling door Mart (geplaatst op 08-06-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik vind het een fijne kijker, 10x vergroting vind ik het fijnst om mee naar vogeltjes te kijken.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Vortex Diamondback 10x50 NEW of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Vortex Diamondback 10x50 NEW

Door Cameraland op 31 januari 2019

Verrekijkers zijn technisch hoogstaande apparaten en, zoals vaak het geval bij technische apparatuur, worden er diverse termen gebruikt om de specifieke eigenschappen aan te duiden. Voor een leek is het, bij gebrek aan kennis over de betekenis...

Lees meer