DE KLEINE LETTERTJES GROOT UITGELEGD

De kosten

Is een gratis vliegticket echt helemaal gratis?
Je krijgt van ons bij geselecteerde actieproducten twee vouchers, elk goed voor één retourvliegticket naar een van de 6 Europese bestemmingen. Deze vouchers ontvang je gratis, er worden van ons uit geen extra kosten voor gerekend. De retourvluchten zijn gratis, je betaalt zelf alleen nog de bijkomende kosten voor het boeken van jouw vlucht.

Boekingskosten
Per voucher is er een eigen bijdrage verplicht, dit is ten behoeve van de luchthavenbelasting. De hoogte hiervan is afhankelijk van de gekozen bestemming. Voor Berlijn en Londen is dat €9,- ,voor Barcelona en Kopenhagen €19,- en voor Nice en Venetië €14,-, allen per enkele vlucht. Daarnaast betaal je eenmalig €10,- boekingskosten. De totale eigen bijdrage bedraagt tussen de €46,- en €86,- voor twee retourtickets.

Seizoens- of piektoeslag
In geval van vluchten op of rond feestdagen, schoolvakanties of een bijzondere gebeurtenis op de plaats van vertrek of bestemming, kan een toeslag worden berekend. Wanneer dat het geval is zal VIMAS je per e-mail informeren en jouw akkoord vragen voordat de vlucht definitief voor je wordt geboekt. VIMAS geeft aan dat ze altijd op zoek naar vluchten waarbij geen of lage toeslagen worden gevraagd.

Bagagetoeslag
Neem kosteloos een stuk handbagage mee dat voldoet aan de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij. Is ruimbagage een must voor je? Dan kun je deze zelf aanvragen bij de vliegtuigmaatschappij, hiervoor worden vaak wel extra kosten berekend. De kosten om een extra koffer mee te nemen zijn afhankelijk van het gewicht en de luchtvaartmaatschappij.