VisibleDust Arctic Butterfly Superbright AB724
VisibleDust Arctic Butterfly Superbright AB724
129,99

VisibleDust Arctic Butterfly Superbright AB724

129,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving VisibleDust Arctic Butterfly Superbright AB724

De Acrtic Butterfly AB724

Met de Arctic Butterfly is je sensor binnen no time schoon. Deze versie is nu voorzien van twee felle LED-lampen, zodat je nog beter kunt zien hoe schoon de camerasensor is. Omdat de sensor beter zichtbaar is door de leds is de kans van achterblijvende vuiltjes kleiner dan tevoren. Deze borstel kan je statisch maken, zodat de kop alle stof aantrekt. Doordat de kop op hoge snelheid draait, worden alle opgeveegde vuiltjes van de sensor en de borstel afgestoten.

Voor gebruik altijd even de borstel laten draaien om eventuele stofjes er af te halen en de borstel weer statisch te maken. Door het draaien is er geen perslucht nodig om de borstel statisch te maken voor het reinigen. Ditapparaat is gemaakt van niet geleidend materiaal zodat er geen kans is op schokken.

De sensor brush word geleverd in een stevig kistje om te zorgen dat deze borstel nog langer meegaat. De borstel is voorzien van een afdekkapje. Deze borstel heeft twee AAA batterijen nodig.

Specificaties
Merk VisibleDust
Soort reinigings accessoire Kwastje, Lampje
Reiniging voor Sensor
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over VisibleDust Arctic Butterfly Superbright AB724 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice