Veydra Mini Prime 35mm T2.2 Micro 4/3
Veydra Mini Prime 35mm T2.2 Micro 4/3
1.199,00

Veydra Mini Prime 35mm T2.2 Micro 4/3

1.199,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Veydra Mini Prime 35mm T2.2 Micro 4/3

Prime cine-lens voor MFT

De Veydra Mini Prime 35/T2.2 van de gespecialiseerde lensfabrikant Veydra is een gematigde telelens voor Micro Four Thirds met een brandpuntsafstand van omgerekend 70mm, waardoor er een relatief geringe scherptediepte is. Deze lens is daarom heel geschikt voor het maken van portretten, door de wat langere brandpuntsafstand kun je wat verder van je onderwerp blijven zodat je minder vertekening hebt.

De 35/T2.2 is een lens in de Mini Prime-serie cinelenzen van Veyra. Hij biedt net als de andere modellen in deze serie een perfecte beeldkwaliteit en een compact formaat. De Mini Prime-lenzen zijn op elkaar afgestemd wat betreft kleurweergave, lichtsterkte, afmetingen en diameter waardoor je de lenzen snel kunt wisselen tijdens het maken van een productie.

Beter dan 4K

De Mini Prime 35/T2.2 is uitgevoerd met een hoogwaardig optisch ontwerp van superieur glas en een geavanceerde multicoating, waardoor de beeldkwaliteit van een hoog niveau is. De Veydra-lenzen beschikken over een scherpte die de resolutie van 4K overstijgt. Je zult geen last hebben van focus breathing. Door toepassing van een hoge kwaliteit aluminium zijn de lenzen zowel licht als oerdegelijk. De lenzen beschikken uiteraard over een klikloos diafragma zodat je het tijdens het filmen geruis- en traploos in kunt stellen. De scherpstel- en diafragma-ringen zijn voorzien van een 0.8 vertanding, de industrie-standaard.

Identiek

Aanschaf van een aantal identieke cinelenzen heeft grote voordelen voor de serieuze cineast. Als je tijdens het filmen van een productie lenzen wilt verwisselen is het natuurlijk superhandig als de hulpstukken, zoals follow-focus en matte box meteen passen. Je hoeft de productie hierdoor niet te onderbreken. Bij de Mini Prime lenzen is alles (op het brandpunt na) identiek: de lichtsterkte van T2.2, de kleurweergave, de positie en vertanding van de instelringen en de diameter van de lens. De lenzen zijn voorzien van een in millimeters aangegeven afstandsinstelling.

Specificaties
Merk Veydra
Type lens Cine
Zoom/Prime Prime
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Veydra Mini Prime 35mm T2.2 Micro 4/3 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice