inruil

Verrekijker inruilen

Wil jij jouw gebruikte verrekijker verkopen?

Heb jij nog een gebruikte verrekijker die je graag zou willen verkopen of inruilen voor een ander model? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands verrekijkers en telescopen en wij bieden je daarom tijdens de Verrekijkershow de mogelijkheid deze aan ons te verkopen. Tijdens de verrekijkershow is een expert aanwezig die ter plekke jouw apparatuur beoordeelt en je op basis daarvan ook direct een voorstel doet. Het kost niets en je bent nergens toe verplicht, makkelijk toch?


Online apparatuur inruilen?

Heb je geen tijd of geen zin om naar onze Verrekijkershow te komen (kunnen we ons niet voorstellen), maar wil je wel graag gebruik maken van de mogelijkheid jouw kijker of telescoop aan ons te verkopen? Geen probleem, je kunt ook eenvoudig online een offerte aanvragen. Hoe werkt dit?

1. Vraag een offerte aan
Op de website van Cameraland kun je eenvoudig een offerte aanvragen, deze is kosteloos en geheel vrijblijvend. Hierin geef je aan wat voor product je wilt verkopen en in welke staat deze verkeert. Onderaan deze pagina staat meer informatie over het bepalen van de staat van een product. Klik hier voor de online offerte.

2. Keur de offerte goed
Naar aanleiding van jouw aanvraag sturen wij je een offerte waarin wij een voorstel doen voor het aankopen van jouw apparatuur. De keuze is vervolgens geheel aan jou om wel of niet akkoord te gaan met ons voorstel.

3. Stuur jouw apparatuur op
Als je akkoord bent gegaan met de offerte, kun je jouw apparatuur opsturen. Uiteraard willen we graag dat de apparatuur goed ingepakt wordt om schade te voorkomen.

4. Ontvang het bedrag op jouw rekening
Na ontvangst van de opgestuurde apparatuur, zullen wij deze eerst grondig controleren. Blijkt dat de apparatuur niet voldoet aan de omschrijving en/of aan de classificatie die is opgegeven, dan behouden we ons het recht voor om van de opgestelde offerte af te wijken. Natuurlijk zullen we je hiervan op de hoogte stellen en staat het je vrij om hier niet mee akkoord te gaan. Wanneer wij de apparatuur goedkeuren, dan maken wij zo spoedig mogelijk het afgesproken bedrag over op jouw bankrekening.

Classificatie

Bij het aanvragen van een offerte willen wij graag weten in welke staat een product verkeert. Je kunt de staat van een product aangeven door middel van een classificatie op basis van een aantal sterren. Het aantal sterren dat je jouw gebruikte apparatuur toekent wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de leeftijd van een product, de gebruikerssporen, eventuele defecten etc. (zie onderstaand overzicht). Uiteraard zien wij graag dat je een eerlijke en redelijke inschatting maakt van de staat van jouw apparatuur.

Niet te onderscheiden van nieuw, zeer weinig gebruikt of demomodel
Weinig gebruikerssporen, weinig gebruikt, bijna nieuwstaat
Zichtbare gebruikerssporen, redelijk gebruikt
Veel gebruikt, grove gebruikerssporen, oudere apparatuur in redelijke staat
Zeer veel grove gebruikerssporen, zeer veel gebruikt, soms met kleine defecten