Cameraland Verrekijkershow 2019

Vogelaars en andere natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens Kijk op de Natuur 2019 bij Fort Krommeniedijk, op 28 april. Natuurfotografen geven inspirerende en leerzame presentaties van hun beste werk. Cameraland is er met een grote collectie aan verrekijkers, telescopen en natuurfotocamera’s. Het evenement duurt van 11:00 - 15:00 uur.


Bezoekers kunnen verrekijkers en telescopen uitgebreid testen en vergelijken. Fabrikanten en Cameraland-medewerkers laten zien welke opties er zijn voor het fotograferen van wild en vogels. Lezingen van natuurfotografen bieden veel inspiratie en de aanwezige natuurfotografen geven graag tips en aanwijzingen.Hieronder staat het voorlopige programma voor deze dag. Bijna dagelijks vinden er aanvullingen of wijzigingen plaats, dus controleer het overzicht regelmatig! Toegang is gratis.

Aanbiedingen en kortingen

Speciaal voor deze dag hebben de inkopers van Cameraland een mooie serie aanbiedingen kunnen bemachtigen. Dus ben je in voor een nieuwe kijker of telescoop, dan is nú het moment. Je kunt ter plekke kopen en afrekenen. Wil je niet lopen slepen met de spullen, dan regelen we gratis thuisbezorging. Pinnen is mogelijk (geen credit cards).

Met een telescoop zie je meer

Tijdens het wandelen is een verrekijker ideaal, maar wil je vogels en andere dieren extra goed observeren, gebruik dan de veel sterkere vergroting die een telescoop je biedt. We hebben telescopen in uiteenlopende klassen, zowel voor de recreatieve natuurliefhebber als voor de fanatieke vogelaar. Goed nieuws: ook in de lagere prijsklassen koop je tegenwoordig een goede scope. Kom kijken en vergelijken!


Fort bij Krommeniedijk