Focus op Fotografie: Foto's maken die raken
Focus op Fotografie: Foto's maken die raken
29,95

Focus op Fotografie: Foto's maken die raken

29,95

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Focus op Fotografie: Foto's maken die raken

De fototechniek wordt steeds toegankelijker en gemakkelijker. Het beheersen van de techniek is een mooie basis, maar wordt je publiek hier warm van? Je wilt de mensen graag ontroeren met boeiende fotografie die inhoud heeft. Foto’s die mensen raken, beginnen met een aansprekend idee. Voeg hier je eigen stijl aan toe en werk zo aan een meeslepend project. Op die manier kun je jezelf onderscheiden als fotograaf.

In dit boek word je op dit gebied ontwikkeld als fotograaf. Daar komt veel zelfonderzoek, persoonlijke ontwikkeling en doorzettingsvermogen bij kijken. Elk fotoproject of mooie serie begint met een droom van de maker. Auteur, fotograaf en fotografiedocent Diana Bokje helpt je om die droom bij jezelf te herkennen en te ontwikkelen tot een aansprekende fotoserie of presentatie. Middels een stappenplan vind je de antwoorden op de volgende vragen: hoe bedenk je een idee, hoe verrijk je dat, hoe maak je er een boeiend project van, hoe leg je het vast met je eigen handtekening, hoe laat je elke foto meer spreken, hoe ga je om met twijfels, hoe zet je door en hoe breng je een project tot voltooiing?

Het boek brengt je als fotograaf van droom naar een voor jou unieke en voor anderen aansprekende fotografische werkelijkheid. Het is je mentor op papier.

Over Diana Bokje

Als fotocoach geeft Diana Bokje fotografen het gereedschap en de inspiratie om hun fotografie visie, creativiteit en zeggingskracht te ontwikkelen zodat zij anderen kunnen raken met hun foto's. “Het fotograferen zit mij in het bloed. Ik ben opgegroeid in een fotografennest, kreeg mijn eerste camera op mijn vierde verjaardag”, zegt zij. “Wat mij blijft boeien in de fotografie is de grote verscheidenheid aan beelden. Van prachtige esthetische tot rauwe prikkelende foto’s en soms ongrijpbare verbeeldingen van de werkelijkheid. Mijn eigen fotografie heeft vaak een persoonlijke achtergrond. Een innerlijke strijd, bijzondere gebeurtenis of emotie die ik met behulp van fotografie bevraag. Universele vragen die de kijker raakt en anders laat kijken naar fotografie.”

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Fotografie
Aantal pagina's 192
Uitvoering Paperback
Auteur Diana Bokje
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Focus op Fotografie: Foto's maken die raken of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice