Zo werkt Apple Foto's 2e editie
Zo werkt Apple Foto's 2e editie
17,44

Zo werkt Apple Foto's 2e editie

17,44

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zo werkt Apple Foto's 2e editie

Het is eigenlijk een ongekende luxe dat we tegenwoordig niet alleen prachtige, haarscherpe foto’s kunnen maken met onze iPhone, maar dat we dankzij de app Apple Foto’s tevens in staat zijn om zowel foto’s als video-opnamen te organiseren, te bewerken en te delen, waar en wanneer we maar willen.

Apple Foto’s is geen ingewikkelde app en iedereen met een beetje ervaring met iOS kan ermee werken. De app bevat echter heel veel mogelijkheden die misschien niet direct in het oog springen, maar waarmee het organiseren, bewerken en terugvinden van foto’s een stuk aangenamer wordt.

Het is daarom jammer dat veel bezitters van een iPhone of ander iOS-apparaat de mogelijkheden van Apple Foto’s niet optimaal benutten. Wie de app slechts gebruikt om te kijken naar eerder gemaakte foto’s en video-opnamen mist echt heel veel leuks. 

In dit boek leer je snel en efficiënt werken met het programma. Je maakt niet alleen kennis met de vele mogelijkheden, maar leert ook werken met de functies in Apple Foto’s aan de hand van de vele voorbeelden en oefeningen die dit boek telt.

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Beeldbewerking
Aantal pagina's 144
Uitvoering Paperback
Auteur Bob Timroff
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zo werkt Apple Foto's 2e editie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice