Focus op Fotografie: Portretfotografie
Focus op Fotografie: Portretfotografie
34,99

Focus op Fotografie: Portretfotografie

34,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Focus op Fotografie: Portretfotografie

Portretfotografie is geweldig om te doen. Het is misschien ook wel een van de meest populaire vormen van fotografie. En bijna iedereen begint op dezelfde manier: in de thuisstudio of op locatie, met minimale middelen. In dit boek vind je alle informatie die je nodig hebt om met minimale middelen, maar maximale kennis het meeste uit je thuis- of eerste studio te halen. Maar ook als je op locatie fotografeert is dit boek een bron van waardevolle en praktische informatie.

Aan de orde komen het juiste gebruik van camera en lichtapparatuur, de technische elementen, lichtrecepten, poseren en nabewerking. Het boek is gelardeerd met veel voorbeelden en afbeeldingen van lichtopstellingen. Dit alles geserveerd op een no-nonsense en begrijpelijke manier, op een luchtig bedje van humor met een vleugje sarcasme, want er wordt al moeilijk genoeg gedaan in de (fotografie)wereld.

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Fotografie
Aantal pagina's 205
Uitvoering Paperback
Auteur Ferry Knijn
Taal Nederlands
Lengte 241 mm
Breedte 191 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Focus op Fotografie: Portretfotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice