Photoshop Masters
Photoshop Masters
39,95

Photoshop Masters

39,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Photoshop Masters

Leer van 's werelds beste Photoshop-artiesten

Photoshop Masters is hét Photoshop-boek dat auteur Rob de Winter graag zelf had willen kopen als het in de winkel had gelegen. Een boek vol inspiratie, tutorials en interviews met ’s werelds beste Photoshop-artiesten zoals Erik Johansson, Lisa Carney en Felix Hernandez. Hoe bereiken zij hun magische resultaten, wat zijn hun favoriete Photoshop-tools en waar halen zij hun inspiratie vandaan? Als Adobe Certified Instructor en spreker op wereldwijde conferenties als Adobe MAX heeft Rob al duizenden mensen leren werken met Adobe Photoshop. Maar steeds merkte hij dat gebruikers moeite hebben met het vinden van de unieke Photoshop-combinaties die van een gewone foto een uitzonderlijke maken.

Dit boek staat vol lessen, interviews en verbluffende Photoshop-voorbeelden. Je leest over de volgende onderwerpen:

  • De beste Photoshop-artiesten en fotografen: dit zijn de mensen die fotografie en illustratie tot een kunst verheven hebben, wereldwijde bekendheid hebben en het maximale uit Photoshop weten te halen
  • Photoshop-composities: op welke manier combineren deze artiesten hun afbeeldingen in een tot de verbeelding sprekende compositie?
  • Inspiratie: waar halen ze hun inspiratie vandaan?
  • Technieken: welke technieken gebruiken ze om speciale foto-effecten te bereiken en wat zijn de geheimen die ervoor zorgen dat een foto de look en feel krijgt die je van tevoren bedacht had?
  • Tools: wat zijn hun favoriete en meest gebruikte Photoshop-tools?
  • Tips: welke tips hadden ze zelf willen krijgen als beginnend Photoshop-gebruiker?
  • Voorbeelden: leer aan de hand van aansprekende voorbeelden en afbeeldingen van de artiesten zelf. Hoe werken zij met laagmaskers, aanpassingslagen, overvloeimodi en penselen?
  • Aanvullende gereedschappen, tips en technieken: welke gereedschappen, zoals plug-ins, apps en tekentablets gebruiken ze ter ondersteuning van hun werk?

In Photoshop Masters leert Rob je alle belangrijke Photoshop-tools en combinaties die je nodig hebt om zelf het maximale uit Photoshop te halen.

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Beeldbewerking
Aantal pagina's 272
Uitvoering Paperback
Auteur Rob de Winter
Taal Nederlands
Lengte 240 mm
Breedte 210 mm
Productbeoordelingen
1 reviews
“Heel leerzaam en creatief ”
Beoordeling door Daniëlle (geplaatst op 25-11-2020)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Fantastisch creatief boek. Leuke inteviews en goede tutorials. Ik zou het iedereen aanbevelen.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Photoshop Masters of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice