Fotograferen met de Nikon Z-camera
Fotograferen met de Nikon Z-camera
32,99

Fotograferen met de Nikon Z-camera

32,99

Tijdelijk niet leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fotograferen met de Nikon Z-camera

Voor de Nikon Z6, Z7 en Z50

Afbeeldingen of zelfs video’s die doen denken aan een prachtige gebeurtenis of documentaire – alles wat u kunt doen met spiegelloze Nikon-camera’s zoals de Nikon Z6, Z7 en de nieuwe Z50 vindt u in dit rijkelijk geïllustreerde boek, Fotograferen met de Nikon Z-camera.

De inhoud van het boek is zodanig gestructureerd dat u er gemakkelijk afzonderlijke onderwerpen in kunt opzoeken. Daarbij begint de auteur met een snelle introductie, zodat u direct aan de slag kunt. Aansluitend beschrijft zij de onderwerpen belichting, scherpstellen, kleurinstellingen alsmede de nieuwe objectieven en hun eigenschappen. U leert de functies aan de hand van heldere uitleg tot in de puntjes kennen. Verder is er veel aandacht voor achtergrondinformatie, tips voor instellingen en specifieke toepassingen in de praktijk. De onderwerpen flitsfotografie, filmen en accessoires ronden het geheel af.

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Camera's
Aantal pagina's 320
Uitvoering Paperback
Auteur Heike Jasper
Taal Nederlands
Lengte 241 mm
Breedte 192 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fotograferen met de Nikon Z-camera of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice