Focus op fotografie: Macro- en natuurfotografie 2e editie
Focus op fotografie: Macro- en natuurfotografie 2e editie
24,95

Focus op fotografie: Macro- en natuurfotografie 2e editie

24,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Focus op fotografie: Macro- en natuurfotografie 2e editie

In deze tijd waar elke dag miljoenen foto's gemaakt worden, is het niet eenvoudig om onderscheidend te fotograferen. Ieder denkbaar onderwerp is vanuit elk standpunt al vele malen vastgelegd. Bent u enthousiast fotograaf en wilt u uw publiek - en uzelf - toch nog verrassen met bijzondere foto's, stap dan eens in de wereld van macrofotografie. Daarmee opent u onderwerpen die voor het gewone oog gesloten blijven en dus de aandacht trekken van een argeloze kijker.

Het welslagen van macro- en close-upfoto's is net als andere disciplines in de fotografie afhankelijk van vier hoofdfactoren: gereedschap, kennis, vaardigheid en creativiteit/inspiratie. Deze vier aspecten vormen de basis van dit boek en komen uitgebreid aan de orde. Welke lens heb ik nodig? Wat is scherptediepte? Wat zijn de belangrijkste instellingen? Hoe kader ik een aantrekkelijk beeld? Op al deze vragen krijgt u antwoord in deze uitgave door middel van heldere tekst en duidelijke illustraties en voor de nodige inspiratie is het boek gelardeerd met prachtige macro- en close-upfoto's.

Als afsluiting wordt de theorie aangevuld met vier cases: werken met RAW, focus stacking, 'macro aan de muur' en 'in het veld' met Johan van de Watering. Zo kunt u als volleerd macrofotograaf dit boek dichtslaan en boordevol kennis en inspiratie met uw camera de wereld van het verborgen detail instappen.

Inhoud

  1. Definities en onderwerpen
  2. Gereedschap
  3. Instellingen
  4. Compositie
  5. Weer, plaats en tijd
  6. Werken met RAW
  7. Focus stacking
  8. Macro aan de muur
  9. In het veld
Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Macrofotografie
Aantal pagina's 176
Uitvoering Paperback
Auteur Pieter Dhaeze
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Focus op fotografie: Macro- en natuurfotografie 2e editie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice