Focus op fotografie: Dronefotografie 3e ed.
Focus op fotografie: Dronefotografie 3e ed.
29,99

Focus op fotografie: Dronefotografie 3e ed.

29,99

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Focus op fotografie: Dronefotografie 3e ed.

Iedereen droomt er wel eens van: kunnen vliegen als een vogel en even niet gebonden zijn aan de zwaartekracht. Om nét even over de rand van die klif te kunnen kijken. Om te zien hoe de top van een hoge boom er van dichtbij uitziet. Om de omgeving waarin we wonen in al haar onderliggende verbanden te kunnen zien. 

Luchtfoto’s zijn misschien wel zo fascinerend omdat ze ons een blik gunnen op de aarde zoals we die niet vaak zien: vanaf een hoogte van enkele tientallen tot honderden meters transformeert zelfs het saaiste landschap in een wonderlijk schouwspel. Tot voor kort was het als fotograaf beperkt mogelijk om de derde dimensie te verkennen, maar dat verandert snel met de opkomst van betaalbare remotely piloted aircraft systems – in de volksmond drones genoemd – die uitgerust zijn met een camera. 

In dit boek worden de mogelijkheden om te fotograferen met een drone stapsgewijs uiteengezet. Als eerste worden de onderdelen van een cameradrone besproken. Daarna volgt de bespreking van een aantal populaire drones in verschillende prijsklassen. Na een korte introductie digitale fotografie volgen adviezen voor het daadwerkelijk fotograferen vanuit de lucht. Er wordt afgesloten met enkele praktische adviezen en tips voor mensen die verder willen gaan. Ook de regelgeving komt aan bod. Het geheel is aangevuld met inspirerende luchtfoto’s van dronefotografen uit de hele wereld.

In deze derde, herziene editie worden niet alleen de nieuwste drones besproken, ook is het hoofdstuk over de regelgeving aan de actuele situatie aangepast. Zo wordt onder meer stilgestaan bij de zogeheten minidrone-regeling en het ROC-light, die het beroepsmatig gebruik van drones tot vier kilo binnen ieders handbereik brengt.

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Fotografie, Landschap en natuur
Aantal pagina's 192
Uitvoering Paperback
Auteur Wiebe de Jager
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Focus op fotografie: Dronefotografie 3e ed. of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice