CIAB Photoshop CC en Lightroom CC (.) 2e ed
CIAB Photoshop CC en Lightroom CC (.) 2e ed
42,99

CIAB Photoshop CC en Lightroom CC (.) 2e ed

42,99

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving CIAB Photoshop CC en Lightroom CC (.) 2e ed

Leer vanaf de basis Adobe Photoshop CC en Lightroom Classic te doorgronden en ontwikkel een specifieke workflow voor het maken van fantastische afbeeldingen. Begin met het importeren en organiseren van je afbeeldingen in logische en zinvolle verzamelingen. Ontwikkel je foto’s om het meeste uit elke pixel te halen. Ontdek hoe Photoshop jouw visie verder kan brengen door tools te gebruiken die jouw werk in Lightroom verbeteren. 

Ten slotte leer je hoe Lightroom en Photoshop kunnen samenwerken om je de krachtigste creatieve gereedschappen voor digitale fotografie te bieden. Dit is de beste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Photoshop Lightroom te leren in combinatie met Adobe Photoshop.

Adobe Photoshop CC en Lightroom Classic voor fotografen bevat 11 lessen die de basis en zo veel meer omvatten. Van het sorteren van jouw foto’s en het aanpassen van de toon en kleur tot het maken van een HDR-panorama en het omzetten van jouw foto in een olieverfschilderij.

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Beeldbewerking, Fotografie
Aantal pagina's 352
Uitvoering Paperback
Auteur Rafael ‘RC’ Concepcion
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over CIAB Photoshop CC en Lightroom CC (.) 2e ed of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice