Webshop & winkel: 14 dgn bedenktijd
Categorieën
Merken

Tweedehands fotoapparatuurTweedehands bij Cameraland

Cameraland heeft altijd een ruim aanbod van goede occasions: digitale spiegelreflexcamera's, objectieven, camera flitsers, accessoires, systeemcamera's, compactcamera's, hybride camera's, statieven en verrekijkers. Het kopen van een occasion betekent doorgaans dat je met een gebruikte, maar nog relatief jonge digitale camera aan de slag gaat, voor een duidelijk lagere prijs dan een nieuwe. Cameraland geeft op de occasions 1 jaar garantie.

De meeste tweedehands digitale spiegelreflexcamera's die je bij Cameraland koopt vallen in de categorie 'jonge occasions'. Die zijn slechts enkele jaren oud. Door de snelle modelwisselingen en de ontwikkelingen in de sensortechniek heb je dan te maken met camera's van twee of drie generaties geleden. Die zijn technisch/mechanisch echter nog lang niet 'op'. En de kwaliteit van de beeldsensor en de processor is ook al zo goed, dat je er zonder bedenkingen mee aan de slag kunt.
Ook op het gebied van de systeemcamera's zijn de ontwikkelingen snel gegaan. Dat betekent dat je heel voordelig een occasion koopt die technisch gezien nog helemaal actueel is. Dit geldt zeker ook voor tweedehands systeemcamera's. De modelwisselingen gaan hier zeer snel, de camera krijgen eigenlijk nauwelijks tijd om te verouderen. Een occasion systeemcamera heeft vaak maar weinig foto's gemaakt.
Ben je op zoek naar een extra objectief voor je digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera, dan is het zeker aan te raden even bij de Cameraland occasions te kijken.

Inruil

Er zijn veel reden om camera's in te ruilen, zo blijkt. Er is een flinke groep fotografieliefhebbers die gewoon graag met de nieuwste techniek werkt en dus regelmatig een overstap maakt. Verder heb je natuurlijk te maken met mensen die een volgende stap in hun ontwikkeling willen maken en op een hoger model willen overgaan. Ook komt het tegenwoordig veel voor dat mensen hun spiegelreflexuitrusting inruilen voor een veel kleinere, lichtere systeemcamera-set.

Cameraland is altijd geïnteresseerd in het inruilen van goede foto-apparatuur. We taxeren uw spullen graag en doen u een inruilvoorstel. Liever alleen cash, dus zonder wat nieuws te kopen? Dat kan ook en maakt voor de waardebepaling niet uit. Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Marge regeling

Wij verkopen onze tweedehands artikelen onder de marge-regeling. Dit houdt in dat hier geen BTW wordt geheven bij de verkoop. U kunt dus ook geen BTW terugvragen over deze artikelen.

Meer info

Wil je meer informatie over de Cameraland occasions, kijk dan op de speciale Informatiepagina Occasions.

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top