Tweedehands Yukon Nachtkijker Ranger Pro 5x42 Sn.:CM4140
Tweedehands Yukon Nachtkijker Ranger Pro 5x42 Sn.:CM4140
Nieuwprijs € 249,00
Occasion prijs
249,00

Tweedehands Yukon Nachtkijker Ranger Pro 5x42 Sn.:CM4140

Occasion prijs
249,00
Of 83,00 in 3 termijnen, 0% rente?

Niet meer leverbaar

Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Lars's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
De kijker is in zeer nette staat en het glas is onbeschadigd. Voor de staat en accessoires van de kijker zie de foto's.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Yukon Nachtkijker Ranger Pro 5x42 Sn.:CM4140

De kijker is in zeer nette staat en het glas is onbeschadigd. Voor de staat en accessoires van de kijker zie de foto's.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Een nieuwe revolutionaire ontwikkeling van YUKON. Deze restlichtversterker heeft een digitale sensor en is daardoor bijzonder lichtsterk. De beide objectieflenzen geven het beeld ook meer diepte. De Ranger Pro 5x42 is een sprekend voorbeeld van een succesvolle toepassing van digitale technologieë:n in observatie optiek. Momenteel is dit het ultieme digitale nachtzicht apparaat. De Ranger Pro heeft krachtige 5x :vergroting en groot gezichtsveld tot 600 meter. Dit is te danken aan een zeer gevoelige CCD array en nieuwe Som Light tm software. De Ranger Pro 5x42 kan zeker concurreren met de Gen.2 in beeld scherpte en helderheid. Het LCD :scherm is helder en scherp :. De instelbare InfraRood hulplicht kan worden gebruikt :voor waarnemingen :op een bewolkte maanloze nacht. De golflengte bedraagt 940nm (afgelegen gebied van de IR-reeks, onzichtbaar voor het menselijk oog) - de waarnemer is ":onzichtbaar":, zelfs als het apparaat wordt gebruikt in de actieve modus. De ingebouwde video-output maakt het mogelijk om het beeld op een monitor of een tv te bekijken met een resolutie van 510x492. Hij is scherp te stellen vanaf 5 meter. De werktijd op volle batterijen bedraagt 10 uur, met infrarood 3 uur. De set wordt geleverd met een voedingskabel en een auto lader.

Specificaties
Merk Yukon
Tweedehands beoordeling 4
Soort Nachtkijker
Gewicht 100 gram
Vergroting min (x) 5
Vergroting max (x) 42
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Yukon Nachtkijker Ranger Pro 5x42 Sn.:CM4140 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice