Tweedehands Tokina 10-17mm f/3.5-4.5 AT-X 107 AF DX Fisheye Nikon Sn.:CM2723
Tweedehands Tokina 10-17mm f/3.5-4.5 AT-X 107 AF DX Fisheye Nikon Sn.:CM2723
Nieuwprijs € 529,00
Occasion prijs
329,00

Tweedehands Tokina 10-17mm f/3.5-4.5 AT-X 107 AF DX Fisheye Nikon Sn.:CM2723

Nieuwprijs € 529,00
Occasion prijs
329,00
Of 109,67 in 3 termijnen, 0% rente?

Niet meer leverbaar

Of 10,91 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Remco's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
De lens werkt naar behoren en het glas is onbeschadigd. Voor de staat van de lens zie de foto's. De lens komt zonder doos.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Tokina 10-17mm f/3.5-4.5 AT-X 107 AF DX Fisheye Nikon Sn.:CM2723

De lens werkt naar behoren en het glas is onbeschadigd. Voor de staat van de lens zie de foto's. De lens komt zonder doos.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Tokina AT-X 10-17/3.5-4.5 No Hood - Nikon

De Tokina AT-X 10-17/3.5-4.5 is een bijzondere zoomlens in het fisheyebereik voor Nikon spiegelreflexen. De lens heeft een ultragrootbereik van 10 tot 17mm, waardoor je ongekende perspectieven kunt realiseren. In de 10mm stand heb je een beeldhoek van maar liefst 180° waardoor je meer in beeld krijgt dan je ogen zien zonder je hoofd te bewegen. Dit is de versie zonder vast aangebouwde zonnekap waardoor de beeldhoek wat groter is dan de originele versie.

Je kunt deze fisheye-zoom op een camera met DX/APS-C-sensor gebruiken, dan heb je altijd een volledig 'corner-to-corner' beeld. Gebruik op een FX/full-frame camera kan ook, je hebt dan een volledig frame-vullend beeld tussen 15 tot 17mm, en van 15 tot 10mm gaat het beeld steeds meer naar een cirkelvormige weergave. Dit is een echte fisheye omdat lijnen niet recht lopen, dit geeft extra creatieve mogelijkheden.

SLD-glas

De AT-X 10-17/3.5-4.5 is een objectief met een snelle scherpstelling en een hoge beeldkwaliteit. Door toepassing van een SLD (Super Low Dispersion) glaselement is de lens compact en licht.

Specificaties
Merk Tokina
Tweedehands beoordeling 4
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Tokina 10-17mm f/3.5-4.5 AT-X 107 AF DX Fisheye Nikon Sn.:CM2723 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice