Tweedehands Sigma 105mm f/2.8 DG DN Macro Art Sony E-mount CM5047
Tweedehands Sigma 105mm f/2.8 DG DN Macro Art Sony E-mount CM5047
Nieuwprijs € 749,00
Occasion prijs
599,00

Tweedehands Sigma 105mm f/2.8 DG DN Macro Art Sony E-mount CM5047

Nieuwprijs € 749,00
Occasion prijs
599,00

Niet meer leverbaar

Of 199,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 19,87 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Lars's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
Het glas is netjes, de lens werkt naar behoren. Bekijk de bijgevoegde afbeeldingen voor een indruk van deze lens.
 • Grootste voorraad tweedehands
 • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
 • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
 • Ruil uw oude fotospullen in voor de beste deal
 • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Sigma 105mm f/2.8 DG DN Macro Art Sony E-mount CM5047

Het glas is netjes, de lens werkt naar behoren. Bekijk de bijgevoegde afbeeldingen voor een indruk van deze lens.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Een hoogwaardige mid-tele macrolens


De 105mm F2.8 DG DN Macro Art is Sigma’s eerste macro-objectief binnen de Art-lijn en combineert superieure optische prestaties met een uitstekende bouwkwaliteit. Mid-telefoto macro objectieven geven fotografen een enorme vrijheid dankzij de veelzijdige werkafstand, waardoor dit type objectieven onderdeel uitmaken van de basisuitrusting van iedere fotograaf. Naast het feit dit objectief excelleert voor macro-opnames, leent de 105mm F2.8 DG DN Macro Art zich ook uitstekend voor portretten en reportageseries.


Mid-tele macrofotografie op het hoogste niveau


Dankzij een kwalitatief hoogstaand optisch ontwerp, levert de Sigma 105mm F2.8 DG DN Macro Art exceptioneel scherpe beelden op alle opname-afstanden: van extreem close-up tot oneindig. Tijdens het ontwerpproces heeft Sigma de nadruk gelegd op het corrigeren van longitudinale aberraties, een vorm van aberraties die niet door de camera kan worden gecorrigeerd. Daarnaast was het bokeh een van de belangrijkste aandachtspunten tijdens de ontwikkeling van dit objectief. Overvloedig perifeer licht zorgt voor prachtige bokeh-cirkels, terwijl het natuurlijke bokeh op zowel de voor- als achtergrond intact blijft.


De 105mm F2.8 DG DN Macro Art heeft hiermee alles in huis om macro-opnames op het hoogste niveau te kunnen maken!


Optische prestaties conform de Sigma Art-standaard


Optische prestaties staan centraal bij de ontwikkeling van objectieven uit de Sigma Art-lijn. Deze principes heeft Sigma bij de 105mm F2.8 DG DN Macro Art wederom toegepast, wat resulteert in uitstekende optische prestaties van het centrum tot in de hoeken van het beeld.


Om ghosting en flare optimaal te minimaliseren, heeft Sigma tijden de begin stadia van het ontwikkelproces rigoureuze tests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat dit objectief goed presteert bij tegenlicht. Door optimaal te profiteren van de voordelen die systeemcamera’s bieden, is dit objectief compatibel met de nieuwste functionaliteiten zoals face- en eye-detectie autofocus. De autofocus wordt aangestuurd door een krachtige Hyper-Sonic-Motor (HSM), die zorgt voor zeer precieze en geruisloze autofocusprestaties. Al deze elementen zijn tot stand gebracht met behulp van de meest geavanceerde productietechnologieën


Breed scala aan functionaliteiten en een uitstekende bouwkwaliteit


De Sigma 105mm F2.8 DG DN Macro Art is voorzien van een focus limiter schakelaar, waarmee het scherpstelgebied kan worden begrenst. Tevens is het objectief voorzien van een AFL-knop, waaraan vanuit de camera gebruiker specifieke functionaliteiten kunnen worden toegewezen. Met behulp van de iris ring kan de diafragmawaarde via de lens eenvoudig worden aangepast. Zodra de diafragmawaarde via de iris ring wordt aangepast, geeft de iris ring een klikkend geluid af. Dit geluid kan worden uitgeschakeld via de 'Click' schakelaar. Om onder alle denkbare situaties te kunnen fotograferen, heeft Sigma de 105mm F2.8 DG DN Macro Art voorzien van een stof- en spatwaterdichte constructie.Kenmerken van de Sigma 105mm f/2.8 DG DN Macro Art • Compatibel met high-speed autofocus

 • Stof- en spatwaterdichte constructie

 • Irisring met click/lock schakelaar

 • Focus limiter schakelaar

 • Ondersteunt DMF, AF en MG

 • HSM motor voor een precies en geruisloze scherpstelling

 • Cirkelvormig diafragma met 9 lamellen

 • Duurzame messing lensvattingSpecificaties
Merk Sigma
Tweedehands beoordeling 4
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht, Waterbestendig
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 62
Diameter/doorsnede 74 mm
Lengte 133.6 mm
Gewicht 715 gram
Type lens Lichtsterk, Macro, Portret
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 105
Maximale brandpuntsafstand (mm) 105
Lenselementen 17
Lensgroepen 12
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Ja
Vergrotingsfactor (x) 1
Scherpstel opties Automatisch, Full time manual, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 29.5
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Lens pouch, Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Sigma 105mm f/2.8 DG DN Macro Art Sony E-mount CM5047 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice